Absențele lui Patrick Petre, Apostol și Paliu s-au simțit în jocul celor de la Dacia Unitrea Brăila, care nu a reușit decât o remiză pe teren propriu cu CSM Bacău. Scorul final a fost 1-1 (0-0), dar brăilenii acuză faptul că la ultimele două faze ale meciului li s-a refuzat acordarea a două penalty-uri.

Meciul a început cu o luptă surdă între cele două careuri, niuciuna dintre echipe nereușind să găsească prea multe idei pentru a ajunge la poarta adversă. Prima ocazie de gol a fost în minutul 5, când Preda a reluat cu capul o minge venită dintr-o lovitură liberă de pe dreapta. În minutul 10 Stănescu a șutat de la distanță, însă mult peste poarta oaspeților.

În minutul 27 Batchabi a primit o pasă în adâncime și a scăpat spre poarta oaspeților, dar a fost ajuns din urmă și a fost deposedat în careu. În minutul 35 Ioniță și-a bătut joc de o acțiune prelungită de atac și a șutat de la 25 de metri mult peste poartă. În minutul 41 oaspeții au avut o oportunitate de a marca, dar șutul atacantului băcăuan a fost deviat de Cocîrlă și mingea a ieșit în corner. 

În repriza a doua oaspeții au fost primii care s-au apropiat periculos de poarta adversă, dar portarul Andrei a ieșit și l-a blocat pe jucătorul de la CSM Bacău. Un minut mai târziu Stănescu a scăpat singur cu portarul Dogaru, dar acesta a ieșit și l-a blocat. În minutul 54 Vîlceanu a șutat din interiorul careului pe lângă poartă, iar peste alte două minute, după o pasă primită de la Vîlceanu, a fost rândul lui Cocîrlă să șuteze din careu pe lângă poarta lui Dogaru. 

În minutul 66, după o serie de erori în devensiva brăileană, mingea a ajuns la Daniel Preda, care a șutat de la 22 de metri, mingea l-a lovit în picior pe nou intratul Apostolache și l-a prins pe picior greșit pe Andrei, 0-1!

După primirea golului brăilenii parcă s-au mai trezit, dar nu au dominat decît la posesia mingiei, pentru că s-au apropiat greu de careul advers, iar când au fpcut-o, în minutul 72, Lungu a șutat de la marginea careului mult peste poartă. În minutul 75 mingea a ajuns pe partea stângă la Apostolache, care a centrat din apropierea liniei de fund a terenului și Raphael Stănescu a trimis din 7 metri în poarta oaspeților, 1-1.

În minutul 90+4 Batchabi a rămas cu portarul față în față, dar a șutat în acesta, minge a ajuns apoi la Robu, care a căzut în careu în duel cu un adversar, dar arbitrul nu a dictat penalty. Un minut mai târziu, Batchabi a șutat de la 20 de metri, mingea a sărit din pământ în mâna unui jucător de la Bacău, dar nici de data aceasta arbitrul nu a vrut să arate punctul de la 11 metri și astfel meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0).

Pentru Dacia Unirea Brăila au jucat: C. Andrei – Cocîrlă, Moroianu, Stănciulescu, Păvălache – V. Robu, Fl. Lungu, N. Ioniță (min. 89 Al. Duțu), Vîlceanu (min. 65 Aposttolache) – R. Stănescu, Batchabi. 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •