ProBr

Disparuti de la domiciliu

Disparuti de la domiciliu
Disparuti de la domiciliu
Disparuti de la domiciliu

UPDATE: Corpul brăileanului Fătu Dumitru a fost găsit plutind în apele Dunării, în dreptul Căpităniei Portului Brăila. Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legală şi dus la Morgă, unde va fi supus unei necropsii, pentru stabilirea cu exactitate a modului în care şi-a pierdut viata.

Săptămâna trecută, un brăilean de 33 de ani a sesizat, prin apel de urgenţă 112, faptul că, în ziua de 13 februarie 2016, în jurul orei 20.00, socrul său, Fătu Dumitru, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Brăila, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, în seara respectivă, acesta a plecat de la domiciliul ginerelui său, cu intenţia de a merge la locuinţa lui, însă nu a mai ajuns.

Bărbatul dat dispărut are telefonul închis şi familia nu  poate lua legătură cu el prin nicio modalitate.

Fătu Dumitru nu suferă de boli psihice ori cronice şi nu are asupra lui acte de identitate.

FATU DUMITRU
FATU DUMITRU

Semnalmente: înălţime 170 cm, constituţie normală, păr brunet, ochi căprui, iar ca semn particular are pe antebraţul drept un tatuaj reprezentând o femeie.

Vestimentaţie şi încălţăminte la data pelcării de acasă: pantaloni tip blue-jeans, geacă neagră din făş, pantofi negri.

Tot săptămâna trecută, o brăileancă în vârstă de 40 de ani a sesizat ofiţerului de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila faptul că, la data de 12.02.2016, în jurul orei 18.00, concubinul ei, Pricope Iulian-Toader, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu a revenit.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că ultima oară femeia a vorbit cu concubinul ei când acesta se afla în Parcul Monument Brăila şi a afirmat că se îndrepta spre casă, unde nu a mai ajuns. Cel în cauză nu suferă de boli psihice sau cronice şi îşi ţine telefonul închis.

Se pare că bărbatul frecventează săli de jocuri de pe raza municipiului Brăila.

PRICOPE IULIAN TUDOR
PRICOPE IULIAN TUDOR

Semnalmente: înălţime 175 cm, constituţie normală, păr şaten, ochi căprui, iar ca semn particular are un tatuaj pe antebraţul drept, reprezentând litera “E”.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data plecării de la domiciliu: pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, geacă din fâş bleu, bluză gri, pantofi sport negri.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri au solicitat pentru cei doi brăileni urmărirea la nivel naţional şi, în prezent, efectuează activităţi pentru găsirea şi clarificarea situaţiei lor.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •