Politica

Deputatul Emilia Meiroșu s-a înscris în PNL Brăila

Deputatul Emilia Meiroșu s-a înscris în PNL Brăila

Deputatul Emilia Meiroşu s-a înscris în PNL, iar adeziunea ei la liberali a fost validată la începutul acestei săptămâni. Ea își motivează decizia prin faptul că doreşte să îşi continue proiectele alături de „oameni care au aceleaşi idealuri”.

Prin trecerea Emiliei Meiroșu în tabăra liberalilor, PNL are acum 3 din cei 5 deputați pe care îi are Brăila.

Am intrat în politică cu intenţia de a îmbunătăţi viaţa comunităţii şi am considerat mereu că ceea ce trebuie să urmărim ca politicieni este interesul public. Am plecat din PSD când partidul a derapat de la valorile democraţiei şi, tot la fel, am plecat din Pro România atunci când ambiţiile unui lider puneau în pericol stabilitatea României. Mi-am asumat toate criticile şi toate atacurile, încercând să urmăresc interesul cetăţenilor. Apoi am sperat că partidele de stânga îşi vor găsi echilibrul, că vor înţelege perioada dificilă prin care trece nu numai România, ci lumea întreagă şi că vor lăsa pentru moment deoparte jocurile de culise şi manevrele politicianiste, tertipurile riscante ce se răsfrâng asupra vieţii cetăţenilor. M-am înşelat. PSD rămâne, din păcate, un partid nefrecventabil„, a scris Emilia Meiroşu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Noul deputat al PNL Brăila susține că vrea să îşi continue activitatea politică alături de „oameni care au aceleaşi idealuri”, pentru a schimba ceva în oraşul Brăila şi în România.

M-am alăturat împreună cu medicul Marian Căpăţână şi alţi profesionişti cu care am lucrat de-a lungul timpului echipei Partidului Naţional Liberal. Cred că lumea trece acum prin momente care-şi vor pune amprenta asupra istoriei şi că oamenii politici au datoria să gestioneze cu calm şi profesionalism această perioadă. Mai cred că cel mai important cuvânt pe care trebuie să-l învăţăm cu toţii este responsabilitatea. Să vorbim responsabil, să acţionăm responsabil, să votăm responsabil„, a mai adăugat Emilia Meiroşu.

Marilena Emilia Meiroșu este la primul mandat de deputat, obținut în 2016 pe listele PSD. A părăsit PSD în mai 2018 și s-a alăturat lui Victor Ponta la Pro România. Ea este unul dintre parlamentarii care au votat instalarea Guvernului Orban, atât în noiembrie 2019, cât și în martie 2020.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •