Politica

Deputatul Emilia Meirosu atac la adresa fostei colege de partid, Gabriela Firea

Deputatul Emilia Meirosu atac la adresa fostei colege de partid, Gabriela Firea

Huiduielile primite de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la festivitatea în care Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros nu au rămas fără ecou nici în rândul politicienilor. Fosta sa colegă de partid, deputatul Emilia Meiroșu, proaspăt lider al ProRomânia filiala Brăila, a reacționat dur la adresa Gabrielei Firea, dar și a liderului PSD, Liviu Dragnea.

[quote]Mă întreb ce o fi înţeles domnul Liviu Dragnea din mesajul transmis aseară de români, doamnei Primar General???

Dar la ce am asistat ieri??? La un nou moment în care mulţimea şi-a exprimat nemulţumirea şi dezamăgirea faţă de liderii politici! Acesta este efectul divizării societăţii, român contra român, efect generat şi susţinut tocmai de cei care ar trebui să îndemne la reconciliere şi toleranţă! România nu poate fi condusă din stradă şi, în nici un caz, după principiul „divide et impera”!!! O clasă politică, legitimată prin vot, are toate pârghiile să îndrepte tot ce este greşit în ţară, fără a învrăjbi românii pentru scopuri absolut personale.

Românii sunt un popor frumos, care nu doreşte decât stabilitate, bunăstare, şcoli, spitale, autostrăzi, locuri de muncă bine plătite – un trai decent! Asta este datoria celor aleşi, nu să scoată oamenii în stradă şi nici să se agaţe de simboluri naţionale, la a căror evoluţie nu au contribuit cu nimic.[/quote] a scris deputatul Emilia Meiroșu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Luni seara, jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat aproximativ 20.000 de bucureşteni.

Gabriela Firea a fost fluierată de cei prezenţi pe Arena Naţională în momentul în care a urcat pe scena amplasată în faţa tribunei oficiale a stadionului.

”Bine ai venit În România! Bine ai venit în București! Ne bucurăm că ai venit în țara noastră” și-a început Firea discursul, moment în care din tribune a izbugnit un val de huiduieli.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •