Silviu Mares 4 noiembrie 2017

Florentin Pera a trăit astăzi satisfacția primei victorii pe teren propriu în Liga Florilor cu HC Dunărea Brăila. Elevele sale, care veneau după un egal pe teren propriu cu ultima clasată și o înfrângere la 7 goluri în deplasarea de la Măgura Cisnădie, au demonstrat că se pot mobiliza și au reușit să spele rușinea rezultatelor fluctuante din primele meiuri ale acestui sezon.

Dacă în celelalte meciuri din acest sezon brăileanca Diana Axinte a fost principala marcatoare, în meciul cu U Cluj a fost rândul Alinei Vătu și a stranierelor Ilyina și Shteriova să fie principalele marcatoare pentru echipa pregătită de Florentin Pera.

Deși în tribunele Sălii Polivalente n-au fost decât vreo 500 de spectatori, fideli echipei și la bine, dar și la rău, aceștia au încurajat permanent echipa și la final au cântat alături de jucătoare și antrenor.

Într-o declarație acordată la sfârșitul meciului Florentin Pera a mulțumit suporterilor și a dat asigurări că atât timp cât va fi el antrenor la HC Dunărea, echipa va aborda orice meci la victorie și va juca cu sufletul pentru oamenii de aici.

Vezi declarațiile lui Florentin Pera:

Comentarii