Sport

Debut cu stângul pentru Florentin Petre pe banca Daciei Unirea Brăila

Debut cu stângul pentru Florentin Petre pe banca Daciei Unirea Brăila

Speranțele suporterilor brăileni că prin venirea lui Florentin Petre pe banca Daciei Unirea Brăila lucrurile ar putea să se îmbunătățească, au fost deșarte, pentru că la primul meci al acestuia echipa a pierdut la scor de neprezentare chiar pe Municipalul din Brăila. Dacia Unirea a ajuns la al treilea meci consecutiv în care nu a marcat.

În primul minut al meciului Liviu Gheorghe şutează de la 21 de metri, dar Iacob reţine în doi timpi din faţa lui Vitan. În minutul 6, la un contraatac al oaspeţilor, Avram a iețit la 25 de metri de poartă și a respins din fața lui Huiban.

În minutul 16 Oanea a centrat de pe partea stângă a atacului oaspeților şi Dragoş Huiban a reluat cu capul din 10 metri, dar migea a şters transversala şi s-a dus peste poartă.

În minutul 31 Maxin, introdus fundaș dreapta improvizat în absența lui G. Niță suspendat, l-a faultat în careu pe Hlistei și arbitrul  Florin Costin Dan din Chirnogi a dictat penalty pentru oaspeți. Robert Elek a executat lovitura de pedeapsă în dreapta portarului Avram, care a ghicit colțul, dar nu a putut evita golul, 0-1.

În minutul 40 Brăila putea să egaleze, dar Bebey a șutat din colţul careului de 6 metri și Florin Iacob a salvat in extremis, astfel că scorul primelor 45 de minute a rămas 0-1.

După pauză Brăila a încercat să egaleze, dar jucătorii lui Florentin Petre nu s-au sincronizat și nu au pus prea des în pericol poarta lui Iacob. În minutul 61 Dacia Unirea a avut cea mai mare ocazie de a egala din partea a doua a meciului, dar Vitan a șutat de la 10 metri în brațele portarului.

În minutul 73 oaspeții puteau face 2-0, dar șutul lui Hlistei a fost respis de pe linia careului de 6 metri de Moroianu. În minutul 79 Stelu Costache a finalizat cu un șut la colțul lung o acțiune pe partea dreaptă a atacului echipei sale și a majorat diferența pe tabela de marcaj.

Scorul final a fost stabilit în al doilea minut de prelungire al meciului. Costache a centrat de pe partea dreaptă, iar Valentin Bărbulescu, liber în faţa careului mic, a pus latul şi a trimis sub transversal, 0-3.

Dacia Unirea Brăila: R. Avram – M. Maxin, Moroianu, B. Hamza, Hîmpea, Lu Yeufeng (min. 85 D. Mucuță), A. Pleşa, R. Vitan, L. Gheorghe (min. 58 M. Calu) – Ciucureanu, Bebey (min. 69 S. Crăciun). Antrenor: Florentin Petre

Sportul Snavov: Fl. Iacob – Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Oanea – Val. Bărbulescu, Tazouti (min. 59 L. Ion) – Al. Gîţ (min. 62 Stelu Costache), Huiban, Hlistei – Elek (min. 82 B. Stancu). Antrenor:Laszlo Balint

Dacia Unirea Brăila a rămas una dintre cele trei echipe fără victorie după 5 etape în Liga a 2-a care nu are nici o victorie în acest sezon.

În etapa a VI-a, Dacia Unirea va juca sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 11.00, în deplasare la CS Balotești, în derby-ul suferinței acestui start de campionat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •