Politica

Dănăilă: Primarul Dragomir se laudă cu proiectele propuse de PNL

Dănăilă: Primarul Dragomir se laudă cu proiectele propuse de PNL

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă a declarat într-o conferință de presă că au lansat programul de guvernare locală pe care îl vor pune în practică imediat după ce vor câștiga alegerile locale și vor forma majoritățile în consiliile locale și în Consiliul Județean Brăila.

Dănăilă a spus că lansarea proiectelor pentru construcția de case de locuit făcută de primarul în funcție zilele trecute este un proiect lansat de el. Liderul PNL Brăila a spus că în ultimii patru ani a insistat ca să fie alocate fonduri în buget pentru astfel de proiecte, care făceau parte din proiectul inițiat de el când a ocupat funcția de viceprimar al municipiului, proiect intitulat ”Cartierul tinerilor”.

Dănăilă a spus că acst proiect îi este foarte drag, da nu sunt suficiente doar aceste proiecte de construcție, dacă ele nu sunt însoțite și de avizele necesare.

Degeaba îi dai proiectul dacă îl pui după aceea să meargă la fiecare instituție, să mai dureze încă vreo 3 luni de zile, ca să obțină acele avize. deci pentru loturile de teren, avizele acordate de primărie gratuit tinerilor, primăria ar trebui să obțină avizele de la toți deținătorii de rețele, și mai apoi, împreună cu proiectul pentru fiecare locuință să fie pus la dispoziție gratuit fiecărui tânăr care a primit terenul la Legea 15, astfel încât să poată începe construcția în cel mai scurt timp” a spus Alexandru Dănăilă.

Președintele PNL Brăila a spus că în ultimii patru ani, consilierii locali liberali au solicitat 60 de mii de lei pentru implementarea acestui proiect. El a spus că în primul an de mandat al primarului Dragomir avea în buget suma prevăzută, dar nu a fost executată.

Am ajuns acum, după 4 ani, să își facă publicitate electorală pe un proiect care a fost inițiat de Partidul Național Liberal și susținut în toată această perioadă. În ultimul an nu am mai făcut propuneri la buget pentru că am făcut aceleași propuneri 3 ani de zile, care nu s-au materializat și au rămas doar pe hârtie. Am zis că este inutil să mai încercăm să avem un dialog cu primarul Dragomir. Același lucru s-a întâmplat și la Consiliul Județean, pentru că și acolo dialogul este imposibil cu acești oameni” a mai spus Alexandru Dănăilă.

Liderul PNL Brăila a spus că Dragomir se laudă cu cel mai important iluminat stradal, dar procedura de licitație și finalizarea tuturor procedurilor și contractarea acestui proiect, nu era acesta în funcție.

Dragomir a venit după și se laudă cu ele. Eu nu am mai văzut la domnul Dragomir o investiție de 10 milioane de euro, așa cum este iluminatul public din Brăila, cel mai performant și cu costurile cele mai reduse de întreținere, care a fost un proiect pe care l-am gestionat personal în perioada în care am fost viceprimar” a precizat Dănăilă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •