Actualitate

Dănăilă: PSD încearcă să mute atenţia de la dezastrul pe care l-au provocat în Brăila

Dănăilă: PSD încearcă să mute atenţia de la dezastrul pe care l-au provocat în Brăila

PSD a contestat în instanță candidaturile PNL și ale Alianței PNL-Brăila Nouă, invocând motive de fond în listele de susținători depuse de PNL pentru susținerea candidaților la funcțiile de primar și președinte al CJ Brăila.

Vineri dimineață, de la ora 10.00, contestația va fi pe masa judecătorilor de la Tribunalul Brăila. Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă va fi prezent în sala de judecată pentru a susține cauza partidului.

”În contextul ultimelor evenimente, prin care PSD a contestat candidatura lui Cătălin Boboc la preşedinţia Consiliului Judeţean, precum şi lista de consilieri judeţeni ai PNL Brăila, candidatura la primărie a lui Lucian Căprariu, dar şi lista de consilieri locali municipali, nu ne demonstrează nimic altceva decât faptul că PSD-ul nu se dezminte de metehnele trecutului, continuând seria atacurilor mişeleşti la adresa PNL.

Contestaţiile depuse nu sunt decât nişte gesturi disperate, conduse de frica dobândită în urma minciunilor şi incompetenţei cu care ne-au obişnuit, din nou, în acest mandat.” spune Alexandru Dănăilă

Liderul PNL Brăila spune că are încredere în instanţele de judecată, și că acestea vor analiza cu responsabilitate această ”constestaţie nefericită a PSD-ului, care nu denotă nimic altceva decât slăbiciune şi un nivel crescut de laşitate”.

”Ne-au minţit de atâtea ori în faţă, în cadrul şedinţelor publice de Consiliu Local Municipal şi Consiliu Judeţean, încât s-au gândit, de ce nu ar mai minţi, încă o dată şi în faţa instanţei. Le recomand iniţiatorilor acestui demers să-şi asume eşecul administrativ din ultimii 4 ani şi să renunţe la a se mai folosi de tot felul de tertipuri prin care nu doresc nimic altceva, decât a muta atenţia de la dezastrul pe care l-au provocat în Brăila. Citind documentele, am realizat cât de neserioasă este această acţiune încât, deşi a fost trecut numele preşedintelui PSD Ion Rotaru, a fost semnată şi asumată de către o altă persoană, probabil încercând să evite penibilul situaţiei. Le transmit pe această cale celor de la PSD, că a trecut vremea minciunilor, a blaturilor, a combinaţiilor, a presiunilor şi ameninţărilor, a şantajului, mai pe scurt, a unui sistem PSD-ist antidemocratic instaurat şi predat de către Dragnea în fiecare filială, şi a venit momentul în care doar cetăţenii prin vot, pot stabili cine va administra oraşul şi judeţul.” a mai declarat Alexandru Dănăilă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •