Politica

Danaila: Ipocrizia primarului Marian Dragomir il umple de ridicol

Danaila: Ipocrizia primarului Marian Dragomir il umple de ridicol
Danaila: Ipocrizia primarului Marian Dragomir il umple de ridicol
Danaila: Ipocrizia primarului Marian Dragomir il umple de ridicol

Războiul liberalilor cu administrația PSD se dă în continuare pe facebook și comunicate de presă. Subiectul la zi este terenul de 1326 mp situat pe Calea galați nr. 2. După replica primarului, care îi acuza la rândul său pe liberali de implicări în retrocedări nu tocmai curate, a venit rândul președintelui PNL Brăila, Alexandru Dănăilă să contraatace.

[quote]Prins cu ”ocaua mică”, pentru modul lipsit de transparență și care ridică serioase suspiciuni, în care a gestionat tentativa de achiziție a celor peste 1.300 de metri pătrați de teren de pe Calea Galați nr. 2, situat lângă clădirea Muzeului Brăilei ”Carol I”, primarul Marian Dragomir se încurcă în argumente lipsite de fundament și recurge la atacuri nedemne de poziția pe care o ocupă[/quote], spune Dănăilă în comunicatul de presă al liberalilor brăileni.

Liderul PNL-iștilor spune că în răspunsul dat pe o rețea de socializare la întrebările concrete și directe pe care Partidul Național Liberal le-a ridicat pe marginea acestui subiect, ”primarul Dragomir și-a pierdut de tot busola”. Dănăilă afirmă că primarul nu are nici o justificare pentru faptul că Primăria nu a exprimat dreptul de preempțiune pentru achiziția terenului și s-a răzgândit după trei zile și nu poate să explice de ce a ascuns acest lucru Consiliului Local Municipal și se ascunde în spatele unor argumente care arată o crasă lipsă de maturitate și incapacitate de a lua decizii.

[quote]După ce a demonstrat un comportament sfidător și suficient la adresa consilierilor locali aleși de brăileni, cărora le-a prezentat la mapă niște documente expirate, care nu puteau constitui argumemte pentru luarea unor decizii, Marian Dragomir o scaldă din nou, asemenea unui puști prins cu țigara în gură de profesor, în spatele școlii, în pauza mare. Și ”scapă” domul Dragomir, încolțit de realitate, ceea ce reprezintă fundamentul problemei: terenul în cauză e spațiu verde și așa se dorește să rămână. Atunci de ce, domnule Dragomir, l-ați încadrat și l-ați evaluat la teren construibil, la un preț mult mai mare decât cel cu destinația de spațiu verde? Spuneți că, pe mandatul dumneavoastră nu se vor face ”golănii imobiliare”! Cum rămâne, atunci, cu supraevaluarea acestui teren, motivul pentru care noi, liberalii, am refuzat să aprobăm sumele de achiziție, deși am fost de acord și cu procedura de cumpărare, precum și cu exercitarea dreptului de preempțiune? Domnule primar, ipocrizia și lipsa de asumare vă acoperă de ridicol! Criticați orice demers al opoziției, deși unul cum este acesta vă pune deoparte de pericolul de a da cu subsemnatul! Măcar nu vă mai ascundeți: asumați-vă că sunteți urmașul fidel al lui Bunea –Stancu, care nici el nu suporta opoziția, și nu vă mai chinuiți să vă construiți imaginea unui lider democrat și transparent.[/quote], mai spune Dănăilă în comunicatul de presă.

Președintele PNL Brăila crede că ”încolțit de realități și fără argumente, ce poate face mai bine primarul Dragomir decât să împroaște cu mizerii în liberali, cei care nu au fost de acord să voteze”

[quote]Aruncă primarul cu tot felul de acuzații, cu tot felul de aluzii penibile. Dacă ne-am coborî la nivelul propus, ar trebui să îl întrebăm și noi pe Marian Dragomir dacă își amintește câți oameni și-au pierdut terenurile sau au fost mutați pentru ca firma Concivia a lui Bunea-Stancu să construiască un magazin, coordonat de actualul primar? Am putea să ne amintim și noi de tot felul de asocieri dubioase din curtea PSD și a lui Marian Dragomir, dar nu o facem. Pentru că noi credem că altele sunt lucrurile pentru care trebuie să răspundă cu subiect și predicat, și nu cu vorbe învelite în fum, la un an de la preluarea mandatului[/quote], mai spune Dănăilă.

Consilierul județean Alexandru Dănăilă încheie comunicatul de presă cu mai multe întrebări adresate primarului Marian Dragomir la un an de la preluarea mandatului:

Vă place, domnule Dragomir, cum arată orașul în care trăiți? Vă place, domnule Dragomir, să conduceți pe Calea Galați? Vă plac străzile pline de gropi? Vă place mizeria de la ghenele de gunoi? Vă place mirosul din oraș? Vă place câte locuri de muncă noi au fost create în ultimul an? Vă place că terenul dintre Brăila și Galați nu este în niciun fel în beneficiul brăilenilor? Vă place lipsa de perspectivă pentru tineri? Vă place falimentul firmelor brăilene și vă plac salariile mici ale locuitorilor orașului? Vă place cum arată faleza Dunării? Vă plac oportunitățile de petrecere a timpului liber? Sunteți mândru, domnule Dragomir, de ce ați făcut într-un an pentru comunitatea pe care o conduceți?

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •