Politica

Dănăilă consideră deplasată afirmația primarului de manipulare a populației când au fost probleme la CUP Dunărea

Dănăilă consideră deplasată afirmația primarului de manipulare a populației când au fost probleme la CUP Dunărea

După ce vinerea trecută mulți brăileni au intrat în panică după anunțul că presiunea și debitul apei potabile va scădea din cauza unei defecțiuni la conducta principală de la Chișcani, primarul Marian Dragomir a ieșit cu mai multe remarci pe pagina sa de facebook. 

Dragomir a spus că populația a fost manipulată pe facebook și a dus la triplarea consumului de apă la robinet, oamenii încercând să-și facă rezerve.

Pe vremuri, străbunicii noștri topeau zăpada pentru a avea apă deoarece ei nu o cumpărau de la supermarket, a scris atunci Dragomir.

Într-o altă postare, referitoare la panica creată în rândul populației, care s-a speriat că va fi sistată furnizarea apei potabile, primarul Marian Dragomir a spus că ”spre deosebire de manipularea de pe facebook, sunt primarul ales de cetățeni și indiferent cât este situația de dificila voi spune mereu adevarul”.

Unele dintre postările primarului, care acuza populația că s-a panicat prea mult și au dat năvală în supermarketuri golind rafturile de apă, au adus și comentarii ale adversarilor politici.

Președintele PNL Brăila, consilierul județean Alexandru Dănăilă a postat și el un mesaj la adresa primarului.

Glumița cu parfum de stand-up, a primarului Marian Dragomir, legată de cum topeau bunicii noștri zăpada pentru a avea apa, o găsesc ieftină, la fel ca mai toate miștourile pe care le face pe Facebook, la adresa brăilenilor. În loc sa îi ironizeze pe cei care și-au făcut rezerve, de teamă că vor rămâne două zile fără apă, mai bine s-ar uita mai atent în propria curte, la CUP Dunărea. I-ar trece repede cheful de glumițe deplasate. Asta dacă ar înțelege că PSD-iștii care conduc CUP Dunărea sunt incompetenți și iresponsabili și își bat joc de un serviciu public de primă importanță. Poate că ar fi momentul ca domnul primar să priceapă din ceea ce s-a petrecut și faptul că brăilenii nu mai au încredere în autoritățile locale care, în situații de criză, transmit mesaje într-un mod haotic. Și, dacă tot ne povestește domnul Dragomir de vremurile de odinioară, poate ar trebui să știe că, pe vremurile bunicilor pe care îi invocă, Brăila avea farmec și strălucire, pentru că avea primari responsabili, cărora nu le ardea de miștouri ieftine despre brăileni. Atunci, era un oraș deschis și cosmopolit, peste care s-a așternut praful!” a scris Dănăilă pe pagina sa de socializare. 
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •