Sport

Dacia Unirea va juca duminica, de la ora 11, in deplasare la Ripensia Timisoara

Dacia Unirea va juca duminica, de la ora 11, in deplasare la Ripensia Timisoara

Cum etapa de la finalul săptămânii trecute a fost reprogramată, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru ziua de miercuri, 28 martie, de la ora 15:00, campionatul Ligii a 2-a va continua conform programului iniţial, cu runda următoare, a 24-a. Dacia Unirea Brăila va juca din nou în deplasare, la Timișoara, cu Ripensia. Meciul va fi televizat de Telekom.

În etapa a 22-a, singura jucată în acest an, Ripensia Timișoara a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Sportul Snagov, iar Dacia Unirea Brăila a pierdut în minutele de prelungiri ale meciului de la Foresta Fălticeni.

Televiziunile care au cumpărat câte două opţiuni din pachetul de drepturi de imagine şi-au ales meciurile pe care le vor transmite din etapa a 24-a. Astfel, DigiSport, care are primele două opţiuni a ales să transmită partidele de la Călăraşi, respectiv Şiria, în timp ce TelekomSport le va televiza pe cele de la Timişoara, unde joacă pe teren propriu ASU Poli, respectiv Ripensia. Restul partidelor din weekendul următor, de la Sânmartin, Suceava, Miroslava şi Motru, se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 11:00.

Sâmbătă, 10 martie, Digi şi Telekom au ales din nou să transmită concomitent, de la ora 12:30, partidele ASU Politehnica Timişoara – Academica Clinceni şi Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi.

Duminică, 11 martie, vor fi televizate meciurile Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila, care începe de la ora 11:00, iar UTA Arad – AFC Hermannstadt, de la ora 12:00.

Programul complet al etapei a 24-a:

sâmbătă, 10 martie, ora 11:00
Luceafărul Oradea – FC Argeş
Foresta Suceava – Chindia Târgovişte
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
Sportul Snagov – ASA Târgu Mureş       3-0
Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti       0-3

sâmbătă, 10 martie, ora 12:30
ASU Politehnica Timişoara – Academica Clinceni – TelekomSport
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi – DigiSport

duminică, 11 martie, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila – TelekomSport

duminică, 11 martie, ora 12:00
UTA Arad – AFC Hermannstadt – DigiSport

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •