Sport

Dacia Unirea Braila a incheiat la egalitate primul amical al anului

Dacia Unirea Braila a incheiat la egalitate primul amical al anului
Dacia Unirea Braila a incheiat la egalitate primul amical al anului
Dacia Unirea Braila a incheiat la egalitate primul amical al anului

Dacia Unirea a remizat, 0-0, în primul amical din această iarnă,  pe terenul sintetic de la LPS Suceava, cu colega de serie Rapid CFR Suceava. Meciul s-a jucat pe durata a două reprize a câte 50 de minute, dar starea terenului, înghețată a făcut ca jucătorii să fie preocupați mai mult de menținerea echilibrului decât de calitatea jocului. 
Dacia Unirea a evoluat în prima repriză în formula Mitrea – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Dima, P. Ioan, Puşcaşu, G. Iordache – S. Nicoliţă, Onofraş. A fost o repriză echilibrată în care brăilenii au marcat o dată prin Stelian Nicoliţă dar golul nu a fost validat, iar gazdele au irosit o mare ocazie de gol prin Sandu care nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu portarul Mitrea.
În repriza a doua Alin Pânzaru i-a trimis în teren pe Olaru – Iosofache, Moroianu, Olenic, Necoară – C. Roşu, Petean, Racoviţă, Frunză -Enciu, Muscă.
Brăilenii au controlat jocul în partea a doua, şi-au creat şi patru situaţii de poartă, însă Muscă, Enciu sau Roşu nu au găsit calea spre gol. Marco Enciu a părăsit terenul de joc cu 10 minute înaintea finalului de meci, fiind lovit la cap, la un duel aerian, de către unul dintre fundaşii centrali ai sucevenilor, fiind înlocuit de Marius Dima.
Sâmbătă, Dacia Unirea va juca cu Bucovina Pojorâta, dacă starea terenului de la Câmpulung Moldovenesc va fi acceptabilă. Echipa va reveni la Brăila din cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc sâmbătă seara.

După cantonament fotbaliștii de la Dacia Unirea Brăila vor avea liber până marți după amiază, iar miercuri, 3 februarie, vor juca un alt meci amical, pe terenul sintetic de la baza Siderurgistul din Galați, cu Delta Dobrogea Tulcea (Liga a 3-a). Celelalte meciuri de pregătire programate până la startul campionatului sunt: 6 februarie cu Sporting Liești, 10 februarie cu Metalul Galați, 13 februarie cu Metalosport Galați și pe 17 februarie cu CSM Unirea Slobozia. Prin retragerea din campionat a celor de la Oțelul Galați, data de 20 februarie a rămas neocupată, în aceasta perioadă urmând a se căuta un adversar.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •