Dacia Unirea Brăila a jucat sâmbătă un nou meci amical, cu Foresta Suceava, echipă clasată pe locul 2 în seria I din Liga a 3-a. Meciul s-a jucat de la ora 14.00, la Odobești și Dacia Unirea a câștigat cu 4-0 (1-0). 

Echipa pregătită de Florentin Petre a făcut un meci bun, și a marcat de 4 ori, dar au mai ratat și alte ocazii clare de gol. Sucevenii au irosit foarte ușor ocaziile pe care le-au avut, ratând toate oportunitățile pe care le-au avut, unele în situații de unu la unu cu portarii Daciei Unirea.

Patrick Petre a avut o primă oportunitate de a marca, în minutul 10, la o lovitură liberă de la 20 metri, dar a șutat peste poartă. În minutul 23 Petre a șutat de la 12 metri, pe centrul porții, și portarul a reținut. Trei minute mai târziu Petre a executat o lovitură liberă din lateral stânga, minge a lovit bara de la colțul lung, apoi fundașii suceveni au degajat din învălmășeala creată în mijlocul careului. 

În minutul 32 Dacia Unirea a deschis scorul după o pasă aiurea a unui fundaș al Sucevei. Cocîrlă a interceptat o minge la 35 de metri și i-a pasat lui Raphael Stănescu, care cu un șut de la circa 25 de metri, a trimis mingea sub transversală. 

Repriza a doua a început cu două ocazii mari de gol ale echipei lui Florentin Petre. În minutul 48, Cocîrlă a plecat de la centrul terenului cu mingea la picior, a intrat în careu, dar a centrat în stânga, acolo unde nu se afla niciun coechipier. Trei minute mai târziu, Vâlceanu a șutat de la 12 metri, ușor lateral stânga, singur cu portarul, peste poartă. 

În minutul 60, Cocîrlă a trecut spectaculos de doi adversari în propria jumătate de teren, a pornit pe un atac rapid și i-a pasat lui Stănescu, care a pasat în față pentru Batchabi. Acesta a avansat până la marginea careului și a pasat la Cocîrlă, iar acesta a intrat în careu și a șutat din 7 metri în poarta sucevenilor, după ce a alergat 60 de metri, 2-0.

În minutul 68, la un contraatac declanșat de Patrick Petre pe partea stângă, a trimis mingea lui Batchabi, acesta a pătruns până în careu și a trimis în fața porții și Narcis Ioniță a reluat în poartă de la 6 metri. 

În minutul 73 Cocîrlă i-a pasat lui Ioniță, acesta a centrat pe parte opusă și Ștefăniță Sava a șutat din 10 metri, și a marcat pentru 4-0. 

Dacia Unirea Brăila: Cr. Andrei (min. 60 A. Mihai) – Paliu (min 80 Moroianu), Arnaud (min. 63 Ioniță), Stănciulescu, Păvălache – Cocîrlă, Lungu (min. 80 Donzelli), Apostol (min. 63 Apostolache), Vîlceanu (min. 55 Batchabi) – R. Stănescu (min. 70 Duțu), P. Petre (min. 71 Sava).  

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •