Sport

Cuza Sport Brăila nu renunță și joacă numai cu juniori în Liga Națională

Cuza Sport Brăila nu renunță și joacă numai cu juniori în Liga Națională

Vineri seara, la Mediaș, Cuza Sport Brăila a disputat meciul din restanță din prima etapă a Ligii Naționale grupa B, cu CSM Mediaș. Echipa pregătită de Mircea Totolici a mers la Mediaș cu doar 10 jucători, dintre care opt născuți în anul 2000 sau mai mici. CSM Mediaș a câștigat fără drept de apel cu 156-39 (39-10, 35-13, 37-7, 45-9).

Brăilenii au marcat primul coș al meciului prin Florin Voiculeț, apoi medieșenii au trecut la conducere, scor 5-2. Voiculeț a marcat din nou două puncte pentru Cuza Sport Brăila. CSM Mediaș s-a distanțat apoi la 30 de puncte până când Alexandru marin a marcat următoarele două puncte pentru oaspeți. La finalul sfertului I Mediașul avea 29 de puncte avans, scor 39-10, după ce în ultimul minut Cuza Sport a marcat două coșuri de două puncte prin Voiculeț și Bogatu.

În debutul sfertului al doilea CSM Mediaș s-a distanțat la 37 de puncte, scor 47-10. La jumătatea sfertului vansul medieșenilor s-a mărit la 41 de puncte, scor 57-16, pentru ca la pauza mare să se intre la scorul de 74-23.

După pauză tinerii jucători brăileni au avut un start foarte slab și în primele cinci minute nu au marcat nici un punct, dându-le posibilitatea gazdelor care au marcat 32 de puncte să se distanțeze la 81 de puncte, scor 104-23. Abia la acest scor brăilenii au marcat primul coș din repriza a doua, prin Vlad Popescu. La finalul sfertului al treilea scorul a fost 111-30.

În ultimul sfert al meciului gazdele au continuat să-și mărească avantajul și la jumătatea părții a patra a meciului aveau 103 puncte avans. Florin Voiculeț a reușit un coș de trei puncte imediat după intrarea în ultimele cinci minute ale meciului, dar nu au putut opri iureșul ofensiv al gazdelor, cărora le-a intrat aproape tot ce au aruncat la coș, iar diferența la final a fost de 117 puncte, cea mai severă înfrângere a echipei brăilene.

Punctele celor de la Cuza Sport Brăila au fost marcate de: Florin Voiculeț -20 (un coș de 3 puncte), Vlad Popescu -4, Alexandru Marin -4, Cristian Surdu -3 (un coș de 3 puncte), Flavius Munteanu -2, Andrei Bogatu -2, Vlad Beliciu -2, David Bejan -2. Au mai jucat: Alexandru Koler și Eduard Mârza.

Mâine, de la ora 12.00, cele două echipe se vor întâlni din nou, într-un meci contând pentru etapa a VII-a din grupa B a Ligii Naționale.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •