Sport

Cuza Sport Braila intalneste luni, de la ora 14, pe CN Aurel Vlaicu Bucuresti

Cuza Sport Braila intalneste luni, de la ora 14, pe CN Aurel Vlaicu Bucuresti

Luni, 26 martie, de la ora 14.00, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, CS Cuza Sport Brăila va primi replica celor de la Colegiul Național Aurel Vlaicu București, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a fazei semifinale a Ligii 1 la baschet masculin, a doua a returului.

Cuza Sport Brăila speră să rămână și după acest meci singura echipă cu o singură înfrângere în faza semifinală, după ce sâmbătă după amiază, Știința București a fost învinsă cu 86-66 de CSO Voluntari și a ajuns la două înfrângeri în această fază a competiției, după cea de la Brăila.

În meciul din tur, Cuza Sport Brăila a câștigat la București, meciul cu CN Aurel Vlaicu, cu scorul de 92-62, un meci în care Andrei Damian și Joshua Keyes au marcat câte 18 puncte pentru echipa brăileană.

Înaintea acestei etape, Cuza Sport Brăila are șase victorii și o înfrângere, dar și un meci restant, din etapa I, în deplasare la CSO Voluntari. Baschetbaliștii pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici au 13 puncte din 7 meciuri jucate și un coșaveraj de 596-513.

CN Aurel Vlaicu are tot 7 meciuri jucate, cu patru victorii și trei înfrângeri, dar și un meci restanță, pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmației. Cu 11 puncte bucureștenii au coborât pe locul 6, având un coșaveraj de 557-576.

Rezultatele înregistrate în etapa a 9-a din faza semifinală a Ligii 1 la baschet masculin:

ABC Athletic Constanta – CSM Sighetu Marmatiei 82-57

CSO Voluntari – CSU Stiinta Bucuresti 86-66

CSM Medias – CSM Ploiesti 86-88

După meciul cu CN Aurel Vlaicu, pentru Cuza Sport urmează deplasarea de la Știința București, duminică, 1 aprilie, iar pe 6 aprilie vor întâlni pe teren propriu pe CSM Ploiești. Pe 15 martie brăilenii se vor deplasa la Sighetu Marmației pentru meciul cu CSM-ul din localitate, iar pe 18 aprilie vor juca restanța cu CSO Voluntari, la București, în Sala Agronomia. Pe 22 aprilie Cuza Sport va juca pe teren propriu cu Athletic Constanța, iar pe 29 aprilie, vor încheia meciurile din faza semifinală, în deplasare la CSM Mediaș.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •