Sport

Cuza Sport Braila a castigat cu 78-70 meciul din deplasare cu Dinamo 2 București

Cuza Sport Braila a castigat cu 78-70 meciul din deplasare cu Dinamo 2 București

Sâmbătă după amiază, în Sala Dinamo din București, echipa de seniori de la Cuza Sport Brăila a obținut a 10 victorie în acest sezon, reușind să câștige meciul cu Dinamo 2 București cu 78-70. După meciul din tur, când a fost nevoie de prelungiri, echipa brăileană s-a impus la București după un prim sfert excelent în care au marcat 26 de puncte și au primit doar 9, un avans pe care dinamoviștii nu au mai putut să-l recupereze până la final.

Cu Joshua Keyes în zi bună, Cuza Sport Brăila a început meciul cu Dinamo foarte bine și după primele 10 minute s-au distanțat la 17 puncte, scor 26-9. În primul sfert Keyes a marcat jumătate din punctele brăilenilor, printre care și un coș de 3 puncte.

În sfertul al doilea a fost rândul dinamoviștilor Casale și Neagoe să se remarce prin numărul de puncte marcate, ambii cu câte 8 puncte. Gazdele au câștigat sfertul secund cu 24 -19, iar la pauza mare scorul a fost 33-45.

După pauza mare tot bucureștenii au fost la conducerea jocului, dar nici în această a treia parte a meciului nu au reușit să se apropie prea mult, câștigând sfertul cu 22-17.

Sfetul al patrulea a început de la scorul de 62-55 pentru Cuza Sport. Baschetbaliștii antrenați de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici au încercat să se apere mai bine pentru a-și păstra avantajul și chiar au reușit să câștige ultimul sfert cu scorul de 16-15 și meciul la o diferență de 8 puncte, scor 78-70.

Pentru Cuza Sport au marcat: Joshua Keyes -18 puncte (1×3), DeAllen Jackson -18, Șerban Bălan Halici – 7 (1×3), Adrian Țocu -6, Andrei Damian -6, Adrian Movileanu -5, Andrei Sava -4, Andrei Căpușan -4, Eduard Urdă -4, Dan Feraru -4, Alin Andrieș -2. A mai jucat Florin Voiculeț.

În ultima etapă din grupa 3 a Ligii 1 la baschet masculin, Cuza Sport Brăila va juca marți, 18 decembrie, de la ora 20.00, în deplasare la CSU Ploiești, echipă cu o singură victorie până în prezent, în fața celor de la SCMU 2 Craiova.

Brăilenii sunt lideri în clasament cu 21 de puncte după 12 etape și sunt matematic câștigătorii grupei, după ce etapa trecută CSU Știința București a fost învinsă de Dinamo București.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •