Economie Actualitate Social

Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!

Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!
Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!
Curs agricultor si curs tractorist agricol. Obtine diploma de profesionist!

Tot ce trebuie să știi despre agricultura în doar 210 ore de cursuri! International Know-How Center, unul dintre cele mai bune centre de formare din țară, pune la dispoziția celor care au nevoie de finanțări în domeniul agricol, cursuri de agricultor și cursuri de tractorist agricol, în urma cărora se eliberează diplome recunoscute în țară și în străinătate.
În baza certificatului obținut la finalizarea cursului, cursanții pot depune cereri de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro prin Măsura 112. Așadar, dacă dorești să urmezi un curs agricultor în urma căruia să-ți îmbogățești cunoștințele și să poți depune o cerere pentru afacerea ta, soluția vine de la International Know-How Center. Aprovizionarea cu materii prime și materiale, înființarea culturilor de câmp și furajere, popularea adăposturilor, îngrijirea animalelor de reproducție, precum și multe altele, toate acestea le înveți în urma unui curs agricultor, mente să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe cu dreptul activitatea de agricultor recunoscut.
Prețurile scăzute ale terenurilor, resursele naturale enorme cu pământuri fertile, suprafețele întinse rămase încă necultivate, și nu în ultimul rând, acordarea de subvenții crescute pentru agricultură, toate acestea fac ca din ce în ce mai multe persoane să se reorienteze spre o afacere în domeniul agricol. Astăzi aproape 28% din populația României își desfășoară activitatea în agricultură, dar produce doar aproximativ 6% din PIB. În ultimii 10 ani, statul a plătit aproximativ 10 miliarde de euro pentru subvenții în agricultură, fără a lua în calcul fondurile UE. Perspectivele sunt din ce în ce mai încurajatoare, motiv pentru care specialiștii susțin că agricultura rămâne un domeniu sigur pentru cei care vor să investească.
Până a ajunge să-și dezvolte activitatea (și afacerea) în domeniul agricol, agricultorii au nevoie diplome obținute în urma unui curs agricol. Astfel, aceștia pot avea accesul mai ușor spre finanțări și pot avea siguranța unor cunoștințe în domeniu bine dezvoltate.
International Know-How Center organizează curs agricultor și curs tractorist agricol pentru toți cei care doresc obținerea de finanțări neramburabile și perfecționarea cunoștințelor în domeniu. Cursurile organizate sunt destinate agricultorilor în culturi vegetale și crescătorilor de animale. În urma celor 210 ore curs agricultor, cursanții dobândesc competențe în: identificarea condițiilor specifice de amplasare a diferitelor culturi de câmp și furaje; pregătirea terenului pentru înființarea culturilor; executarea lucrărilor de întreținere a plantelor de câmp și furajelor; recoltarea, depozitarea, conservarea și valorificarea culturilor de câmp și furajelor; pregătirea spațiilor de cazare pe specii și categorii de animale; popularea adăposturilor; îngrijirea animalelor de reproductive; îngrijirea animalelor gestante; îngrijirea noilor născuți până la înțărcare; îngrijirea animalelor de producții.
Pe lângă cursuri pentru agricultor, International Know-How Center organizează și curs tractorist agricol pentru cei care doresc să se califice în această activitate și să găsească mai ușor un loc de muncă în domeniu. În urma unui curs tractorist agricol, curasanții vor știi despre execuția lucrărilor de pregătire a pământului, însemănarea culturilor și întreținerea lor, precum și despre recoltarea plantelor jurajere cu ajutorul utilajelor specifice. Cu o experiență de peste 9 ani în oferirea de servicii de pregătire profesională, International Know-How Center organizează cursuri în domeniul agricol și în alte 23 de domenii, după un calendar bine pus la punct, făcut public prin intermediul site-ului de prezentare www.cursuricalificarepro.ro.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •