Administratie

Curatenia de primavara incepe odata cu plombarile

Curatenia de primavara incepe odata cu plombarile
Curatenia de primavara incepe o data cu plombarile
Curatenia de primavara incepe o data cu plombarile

De săptămâna viitoare începe plombarea gropilor. Edilul a decis să înceapă simultan şi curăţenia de primăvară. Municipalitatea susţine că s-a pregătit temeinic pentru demararea acţiunilor de astupare a gropilor care şi-au făcut apariţia ca “ciupercile după ploaie”, după topirea zăpezii.

Primarul municipiului Brăila, Aurel Simionescu, a declarat ieri, în cadrul conferinţei de presă, că municipalitatea s-a pregătit serios pentru operaţiunea “plombarea”. Edilul a spus că Poliţia Locală a efectuat un inventar al gropilor existente pe străzile din municipiu, urmând ca, de săptămâna viitoare, să se înceapă efectiv lucrările. Scăpate din vizorul administraţiei şi al Poliţiei Locale nu vor fi nici deşeurile depozitate la voia întâmplării.

Aurel Simionescu, primarul municipiului, în cadrul unei conferinţe de presă:

Poliţia Locală a făcut un inventar al gropilor şi deşeurilor depozitate la voia întâmplării. Am dat un CD cu aproximativ 100 de poziţii în care am identificat gunoi pus în alte locuri decât unde trebuie să fie dus. Viceprimarul Doiniţa Ciocan a avut o discuţie cu operatorii de salubritate. Am stabilit că de săptămâna viitoare să începem curăţenia de primăvară. Din punct de vedere al gropilor, este făcut un inventar. Se va intra pe fiecare zonă în parte. După ce se vor termina lucrările într-o zonă, se va intra pe alta. Îmi doresc ca până de Paşte gropile să fie astupate.

Primarul Aurel Simionescu îşi doreşte ca municipiul să capete un aspect mai plăcut, fapt pentru care se va interveni şi pe arterele principale, mai ales cele care fac legătura dintre Centură si oraş.

Aurel Simionescu:

Am început demersurile pentru ceea ce înseamnă intrările în municipiu. Este vorba de studiul de fezabilitate pentru cele 4 intrări importante, adică Buzăului, Vizirului, Râmnicu Sărat şi Vidin. După această procedură, vom intra pe ele pentru realizarea de lucrări de reparaţie a carosabilului. Avem o primă tranşă pentru a lucra pe aceste intrări de 30 miliarde lei vechi, însă o astfel de lucrare costă aproximativ 50–60 miliarde lei vechi. Deci va trebui să punem şi noi bani. Sensul giratoriu de la capătul lui 4 vrem să-l facem, la fel şi cele de la Focşani şi Baldovineşti. Aş vrea ca în 2 ani de zile să încercăm să aşezăm lucrurile.

 

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •