Stiri

Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma

Reclamat pentru amenintare
Ieri, la orele 11:40, braileanul B.N. (63 de ani) a sesizat la Politie, apeland numarul de urgenta 112, faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa, a fost amenintat cu acte de violenta de T.V. (24 de ani), care locuieste in alt imobil, situat in aceeasi curte. In cauza a fost intocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare.

Dosare penale pentru lovire
Aseara, la orele 21:05, A.C. (19 ani), din comuna Victoria, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca pe fondul consumului de alcool si in urma unor discutii in contradictoriu, localnicul P.R. (21 de ani) l-a lovit cu o furca pe tatal sau, A.N. (40 de ani). In urma agresiunii, victimei i-au fost provocate mai multe leziuni si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.
La data de 24.04.2013, G.V. (36 de ani), din comuna Ramnicelu, a sesizat la postul de politie comunal faptul ca, in ziua de 13.04.2013, la orele 20:30, a fost lovit de A.C. (36 de ani), din comuna Ramnicelu, prezentand in acest sens certificatul medico-legal din care rezulta ca a suferit vatamari care au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente si continua cercetarile pentru a clarifica cele intamplate.

Localnica reclamata pentru furt de orz
La data de 24 aprilie, la orele 23:40, M.M. (43 de ani), din comuna Baraganul, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca localnica F.A. (41 de ani) i-a sustras orz de pe o sola amplasata in extravilanul localitatii. Politistii au inregistrat plangerea, au desfasurat cercetari si au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat pagubitului.

A introdus fara drept in penitenciar o cartela pentru telefon
La data de 24 aprilie, la orele 12:40, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Tichilesti au fost sesiza?i telefonic de reprezentantii Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti, despre faptul ca angajatii unitatii, cu ocazia controlului specific efectuat asupra vizitatorilor, au gasit o cartela SIM asupra lui O.T. (41 de ani), din municipiul Focsani, judetul Vrancea. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru introducere de obiecte interzise in penitenciar.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.