Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

 

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Agresat de trei consateni
In seara zilei de 1 martie a.c., la orele 22:30, la sediul Postului de Politie Comunal Chiscani s-a prezentat localnicul G.N., care a sesizat faptul ca, la data de 21 februarie a.c., la orele 19:30, in timp ce se afla la domiciliul sau, T.M., S.F. si S.I., toti din aceeasi comuna, au patruns, fara drept, in curtea locuintei sale si l-au agresat, suferind leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 4-5 zile de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente, cotinuând cercetarile pentru clarificarea situatiei de fapt.

Dosar penal pentru lovire si amenintare
La data de 1 martie a.c., la orele 11:30, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Sutesti au fost sesizati, prin plângere, de localnicul O.F. (27 de ani), despre faptul ca, la data de 21 februarie a.c., la orele 19:30, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de consateanul M.M. (17 ani) si B.C. (33 de ani), din orasul Ianca, acesta din urma adresându-i amenintari cu acte de violenta. In urma evenimentului, cel agresat a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit ingrijirile medicale necesare. Conform certificatului medico-legal, victima a suferit vatamari corporale care au necesitat pentru vindecare un numar de 7-9 zile de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare.

Politistii au depistat trei condamnati si i-au incercerat in penitenciar
Vineri, 1 martie a.c., la orele 6:30, in cadrul unei actiuni desfasurate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri, pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal, au fost prinsi, pe raza municipiului Braila, si condusi la sediul Politiei S.N., din localitatea Gradistea, O.V. si C.A., ambii din Braila. Pe numele primului, Judecatoria Braila a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 luni inchisoare, pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat, al doilea a fost condamnat de aceeasi instanta de judecata la executarea pedepsei de 3 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, si ultimul are de executat pedeapsa de un an si 8 luni inchisoare, pentru savârsirea de infractiuni la regimul circulatiei. Acestia au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Politistii au confiscat cantitatea de 220 kg de materiale feroase
La data de 1.03.2013, intre orele 11:00-15:00, agentii din cadrul Postului de Politie Comunal Romanu au executat o actiune care a avut drept scop prevenirea comercializarii de bunuri fara respectarea normelor legale. Cu aceasta ocazie, a fost depistat S.G. (25 de ani), din comuna Cuza Voda, judetul Constanta, care transporta cu autoutilitara materiale feroase a caror provenienta nu a putut fi dovedita. Politistii l-au identificat si pe M.L., care il insotea pe sofer si achizitiona impreuna cu acesta fier vechi, ambilor fiindu-le aplicata câte o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicata), si cantitatea de 220 kg deseuri din fier a fost ridicata in vederea confiscarii si valorificarii in conditiile legii.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.