Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

 

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cautat de politisti pentru infractiunile de perversiune sexuala si port ilegal de arma alba
In dimineata zilei de 27 debruarie a.c., la orele 10:15, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanca L.S. (42 de ani), care a sesizat ca, in aceeasi dimineata, in jurul orelor 8:00, in timp ce se afla pe o alee din zona strazii Oborului, a fost acostata de un barbat necunoscut care, sub amenintarea cu cutitul, a obligat-o la pervesiuni sexuale. La un moment dat, in zona si-a facut aparitia o colega de-a victimei, autorul fugind printre blocuri. In urma acestui eveniment, femeii nu i-au fost produse leziuni fizice. Politistii au desfasurat cercetari si au stabilit ca cel in cauza se numeste A.C. (33 de ani), din municipiu, in prezent fiind continuate verificarile pentru depistarea acestuia si audierea cu privire la comiterea infractiunilor de perversiune sexuala si port ilegal de arma alba.

Agresat de doi localnici
La data de 28 februarie a.c., la orele 12:15, C.A. (26 de ani), din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca l-a gasit pe localnicul I.A. in imobilul lui si ca prezenta leziuni suferite in urma unei agresiuni. Politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au demarat cercetarile si au stabilit ca, la data de 24 februarie a.c., la orele 21:00, in timp ce se afla intr-un local din satul Mihai Bravu, victima a avut o discutie contradictorie cu localnicul C.M. (54 de ani), care, ulterior, impreuna cu P.M.. (42 de ani), din aceeasi localitate, s-a deplasat cu autoturismul pe strada unde locuieste partea vatamata si au lovit-o cu pumnii si picioarele, provocandu-i mai multe leziuni. Ieri, cel agresat a fost transportat la Spitalul Judetean Braila, unde a primit ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Depistat in timp ce pescuia ilegal
In dimineata zilei de 28 februarie a.c., la orele 8:30, reprezentantul unei societati comerciale din Braila a sesizat telefonic politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Frecatei despre faptul ca, in aceeasi dimineata, l-a surprins pe D.G. (47 de ani), in timp ce se afla cu barca pe lacul Zaton si sustragea peste folosind doua setci. Cel depistat le-a declarat politistilor ca barca si uneltele de tip monofilament ii apartin, constatandu-se ca nu detine autorizatie de detinere pentru acestea si nici pentru pescuit industrial. Barca si uneltele pentru pescuit au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar barbatului depistat i-a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat si pentru detinerea si utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament.

Surprinsa la furat in supermarket
Ieri, la orele 18:15, personalul de paza din cadrul unui supermarket din municipiu a sesizat unei patrule de siguranta publica faptul ca o femeie sustrasese bunuri din unitate. La fata loculului, politistii au identificat-o pe B.G. (46 de ani), din Braila, de la care au recuperat prejudiciul in valoare de 24 de lei. Fata de aceasta a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii au gasit asupra lui un briceag
Ieri, 28 februarie a.c., la orele 15:00, o patrula din cadrul Biroului Ordine Publica l-a depistat in incinta unui cafe-bar, situat pe strada Plantelor, pe braileanul B.G. (35 de ani), care avea asupra lui un briceag cu lama rabatabila, in lungime totala de 19,5 cm. Politistii l-au condus la sediul Politiei Municipiului, unde i-au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de port ilegal de cutit in loc public.

Politistii l-au identificat pe autorul furtului si au recuperat prejudiciul
La data de 28 februarie a.c., in urma activitatilor desfasurate, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Unirea l-au identificat pe autorul unui furt comis in perioada 16- 27.02.2013, cand a sustras din curtea unei locuinte, din aceeasi comuna, 20 bucati de lemn, doua anvelope auto, o pompa submersibila de apa si un furtun din cauciuc. Prejudiciul, in valoare totala de 1.300 de lei, a fost recuperat integral si restituit pagubitului, iar autorului P.M. (24 de ani), din satul Lanurile, comuna Viziru, i-a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.