Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

 

 

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cercetat pentru lovirea unui localnic
In seara zilei de 27 februarie a.c., la orele 22:15, politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de B.M., din comuna Baraganul, despre faptul ca l-a gasit cazut pe strada pe localnicul A.G. (55 de ani), care prezenta leziuni. Politistii s-au deplasat in locul indicat, au demarat cercetarile si au stabilit ca, in urma unui conflict spontan iscat in incinta unui cafe-bar din localitate, barbatul de 55 de ani a fost lovit cu pumnul in zona capului de V.D. (56 de ani), din aceeasi comuna. In urma loviturii, victima s-a dezechilibrat si a cazut pe pardoseala localului. Ulterior, s-a deplasat spre domiciliu si a cazut pe strada, unde a fost gasit de cea care a facut sesizarea. La fata locului a fost solicitata o ambulanta, care l-a transportat pe barbatul lovit la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente si, dupa finalizarea cercetarilor, vor fi luate masurile legale care se impun.

Agresiune intre localnice
Ieri, la orele 19:00, politistii de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila au fost sesizati de T.I., domiciliata in satul Latinu, comuna Maxineni, cu privire la faptul ca, la data de 27.02.2013, in jurul orelor 17:00, S.C. (37 de ani) si fiica ei, S.S. (17 ani), ambele din acelasi sat, au agresat-o pe sora ei, T.G. (18 ani), localnica. Primele cercetari desfasurate de politisti au stabilit ca, in urma izbucnirii unui conflict spontan, cele reclamate au lovit-o cu palmele peste fata pe tanara de 18 ani, in timp ce se aflau pe o strada din sat. Agresoarele au reclamat ca, in timp ce se aflau in curtea locuintei lor, ar fi fost lovite de cea care a sesizat initial si mama ei, T.M.. Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu, pe de o parte, si pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, pe de alta parte.

Politistii il cerceteaza pentru inselaciune
La data de 27 februarie a.c., la orele 10:15, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Gradistea au fost sesizati de G.C., din satul Ibrianu, cu privire la faptul ca, in ziua de 26.02.2013, in jurul orelor 10:00, localnicul M.N. (45 de ani), a patruns, fara drept, in curtea locuintei soacrei lui, C.L. (92 de ani), din acelasi sat, si i-a sustras suma de 200 de lei. In urma cercetarilor desfasurate de politisti s-a stabilit ca barbatul reclamat s-a prezentat la domiciliul batranei si i-a solicitat banii amintiti, sub pretextul ca a fost trimis de ginerele ei, pentru a-i cumpara tigari. In dimineata zilei urmatoare, dupa ce a vorbit cu ginerele ei despre cele intamplate, cea in cauza si-a dat seama ca a fost inselata. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Autori identificati, prejudiciu recuperat integral
Politisti din cadrul Politiei orasului Faurei au desfasurat cercetari in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si i-au identificat pe autorii unui furt comis in noaptea de 14 spre 15 februarie 2013. Acestia sunt L.E. (15 ani), D.D. (17 ani), D.I. (15 ani) si B.A. (18 ani), toti din orasul Faurei, carora li s-a stabilit ca au sustras din curtea imobilului unui localnic mai multe unelte, in valoare totala de 300 de lei, pe care, ulterior, le-au vandut unor persoane din oras. Politistii au recuperat in totalitate bunurile sustrase si le-au restituit pagubitului, iar impotriva autorilor au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor patru tineri.

Suicid prin spanzurare
La data de 27.02.2013, la orele 19.25, politistii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesiza?i, prin apelul de urgenta 112, de C.A. (13 ani), din comuna, despre faptul ca, in jurul orelor 19.00, l-a gasit pe tatal ei, C.I. (33 de ani), spanzurat in curtea locuintei. In urma sesizarii, la fa?a locului s-au deplasat politistii care l-au gasit pe barbat spanzurat de grinda adapostului pentru animale. Corpul neinsufletit a fost examinat sumar si nu au fost constatate urme vizibile de violenta, fiind transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii autopsiei.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 27 februarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 127 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 27.110 lei, au ridicat in vederea suspendarii 8 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.