Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cercetati pentru infractiunea de lovire
Ieri, la orele 12:30, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Rosiori au fost sesizati de localnicul D.C. (25 de ani), cu privire la faptul ca, in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2012, in timp ce se deplasa spre domiciliul sau, a fost agresat de S.M. (42 de ani) si S.I. (27 de ani), ambii din comuna Scanteia, judetul Ialomita, in urma unor discutii contradictorii anterioare. In urma agresiunii, victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3-4 zile de ingrijiri medicale. Fata de cei doi agresori a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Coliziune intre doua atelaje hipo in satul Coltea
La data de 20.02.2013, la orele 16:50, M.R. (34 de ani), domiciliata in satul Florica, comuna Rosiori, in timp ce conducea un atelaj hipo pe o strada laterala in satul Coltea, a intrat in coliziune cu o alta caruta care era condusa pe sens opus de localnicul A.M. (53 de ani). in urma evenimentului, C.C. (50 de ani), din satul Florica, pasagera in prima caruta, a cazut si a suferit vatamari corporale usoare, pentru care a fost transportata cu ambulanta la spital pentru ingrijiri medicale. Ambii conducatori de atelaje hipo au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Depistat in trafic de politisti
La data de 21 februarie a.c., la orele 00:25, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru, cu ocazia exercitarii atributiilor de serviciu pe raza comunei Tufesti, l-au depistat pe localnicul G.E. (34 de ani), in timp ce conducea autoturismul, emanand o puternica halena alcoolica. intrucat a refuzat sa se supune testarii cu aparatul etilotest, politistii l-au condus la Centrul Medical de Permanenta insuratei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicata).

Mandate de executare puse in aplicare
La data de 20.02.2013, la orele 15:10, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce executau serviciul in zona centrala a municipiului, l-au depistat si retinut, pe strada Ana Aslan, pe braileanul B.M. (27 de ani), urmarit la nivel national. Pe numele acestuia a fost emis, la data de 13.02.2013, mandat de executare a pedepsei de 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt. Tanarul depistat a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde a fost preluat de politistii Biroului Urmariri si incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.
Ieri, 20 februarie a.c., judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale- Biroul Urmariri au actionat pentru depistarea persoanelor urmarite in temei legal, ocazie cu care, la orele 12:00, pe raza municipiului, a fost identificat si retinut braileanul F.D. (26 de ani), urmarit la nivel national. Impotriva acestuia, Judecatoria Braila a emis, la data de 12.02.2013, mandat de executare a pedepsei de 3 ani si 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de talharie. Politistii l-au incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 20 februarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 120 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 26.810 lei, au ridicat in vederea suspendarii 25 de permise de conducere si retras 3 certificate de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.