Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Politistii il cerceteaza penal pe sotul agresiv
Aseara, la orele 22:30, braileanul G.C. (64 de ani) a reclamat la Politie faptul ca ginerele lui, B.C. (41 de ani), din municipiu, l-a vizitat la domiciliu, unde l-a lovit cu pumnul in zona fetei si i-a distrus, prin smulgere, cablul tv si cablul de la detectorul de gaze naturale. Din primele verificari s-a stabilit ca barbatul reclamat a comis aceste fapte din cauza ca nu poate comunica cu sotia lui, B.M. (36 de ani), cu care se afla in proces de divort. Valoarea pagubelor produse prin distrugere este de 1.000 de lei. Fata de cel in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente si distrugere. De asemenea, braileanul in cauza a fost reclamat si ieri dimineata, la orele 10:00, de sotia lui, deoarece, in ziua de 15.02.2013, la orele 8.00, in timp ce se afla pe strada Oborului, a lovit-o pe aceasta cu pumnii in zona capului. Conform sentintei emise de Judecatoria Braila, agresorul a fost obligat sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de sotia lui si cei doi copii minori, si i-a fost interzis contactul telefonic cu aceasta. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente si nerespectarea hotararii judecatoresti.

Motocicleta figura ca fiind furata din Italia
La data de 18.02.2013, la orele 13:20, un reprezentant al Registrului Auto Roman Braila a sesizat telefonic la Politie faptul ca, in aceeasi zi, a fost prezentata pentru autentificare o motocicleta care, in urma verificarilor, s-a constatat ca figureaza ca fiind furata din Italia, din data de 29.09.2012. in urma sesizarii, judiciaristi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat pe detinatorul autovehiculului, S.D. (38 de ani), din Braila, care a declarat ca l-a cumparat de la un brailean, care, la randul lui, l-a cumparat de la un altul, impreuna cu documentele de proprietate si inmatriculare. Motocicleta a fost indisponibilizata temporar in custodia I.P.J. Braila, urmand ca Parchetul de pe Langa Judecatoria Braila sa dispuna cu privire la situatia juridica a acesteia. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de inselaciune.

Cercetati pentru furt calificat
Ieri dimineata, la orele 10:00, lucratori din cadrul Politiei Locale Braila au sesizat telefonic ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului, despre faptul ca braileanul P.A. (24 de ani) a fost surprins in timp ce sustragea mai multe caramizi din gardul unui cimitir din municipiu.Echipa operativa ajunsa la fata locului a constatat ca re spectivul gard era distrus pe o portiune de 1,50 metri, caramizile daramate aflandu-se atat in exteriorul, cat si in interiorul cimitirului. Valoarea prejudiciului urmeaza sa fie stabilita. Fata de cel depistat a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Ieri, 18 februarie a.c., la orele 12:00, lucratori de la Politia Locala au sesizat la Politia Municipiului faptul ca brailenii P.I. (15 ani), P.P. (15 ani) si L.V. (16 ani) au fost depistati, pe strada Grigore Alexandrescu, avand asupra lor un capac de canalizare. La vederea agentilor de politie, suspectii au fugit, reusindu-se doar prinderea primului minor. Din primele verificari s-a stabilit ca, in momentul depistarii, cei trei mergeau sa valorifice capacul de canalizare pe care l-au sustras, in seara zilei de 17.02.2013, in jurul orelor 23:00, de pe aleea dintre blocurile E4 si F4, din Cartierul Viziru III. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.
Ieri, la orele 13:00, lucratori din cadrul S.C. Electrica S.A. Braila si politisti de la Postul de Politie Comunal Victoria au efectuat un control la abonatul S.M. (44 de ani), din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, ocazie cu care s-a constatat ca la contorul electric erau facute modificari, neinregistrandu-se consumul de energie electrica. Valoarea prejudiciului urmeaza sa fie stabilita de societatea in cauza. Impotriva barbatului a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.