Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Brailean reclamat pentru amenintare
In seara zilei de 17 februarie a.c., la orele 21:00, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanca C.D. (39 de ani), care a sesizat ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 19:00, in timp ce se afla in vizita la o prietena, a fost amenintata telefonic cu acte de violenta de B.G. (35 de ani), din Braila. Politistii au demarat cercetarile si au intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de amenintare, urmand sa clarifice situatia de fapt.

Dosare penale pentru furt calificat
Ieri, la 21:45, politisti si jandarmi, in timp ce executau serviciul de patrulare, i-au depistat pe I.T. (48 de ani) si P.A. (46 de ani), ambii din municipiu, care au patruns, prin efractie, intr-o boxa situata la subsolul unui bloc de pe Aleea Ipotesti si au sustras un capac pentru stup de albine. Politistii au recuperat bunul si l-au restituit partii pagubite. Autorii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, in vederea continuarii cercetarilor pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Duminica seara, la orele 20:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului, in timp ce executau serviciul de patrulare in zona de competenta, i-au depistat pe brailenii M.D. (22 de ani), I.N. (23 de ani) si B.N. (20 de ani), care au patruns, prin escaladarea gardului, in incinta unui imobil, situat pe Calea Galati, si au sustras 13 usi din lemn, de diferite dimensiuni. Cei trei au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, unde li s-a intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

Actiuni preventive
Duminica, 17 februarie a.c., intre orele 16:00-20:00, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei si Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au efectuat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, pedepsite de Legea 61/1991 (republicata), a celor comise cu violenta, precum si a incalcarii normelor de circulatie pe drumurile publice. Atfel, au fost legitimate un numar de 6 persoane, oprite si verificate 25 de autovehicule si aplicate 8 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.025 de lei.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 17 februarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 90 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 23.448 de lei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.