Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Angajat prins la furat
Ieri, la orele 6:10, B.Cristea, administrator al unei firme de paza, a sesizat la Politie faptul ca agentul de paza L.Nastase, care efectua serviciul la o societate comerciala din municipiu, l-a depistat pe T.Dumitrel (42 de ani), din Braila, angajat al societatii, dupa ce a sustras 64 de kilograme de deseuri metalice, in valoare totala de 72 de lei. Prejudiciu a fost recuperat si restituit societatii pagubite, iar politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Localnic cercetat pentru distrugere
Aseara, la orele 20:05, C.Georgel, din localitatea Cazasu, a reclamat la politie faptul ca localnicul G.Gabriel (27 de ani), pe fondul consumului de alcool, a spart cu  pumnul si cu capul geamul de protectie de la aparatul de jocuri, aflat in incinta cafe-barului, pe care il administreaza, cauzandu-i un  prejudiciu de 600 de lei. Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal pentru distrugere.
Hoata identificata de politisti imediat dupa comiterea faptei
Ieri, la orele 12:00, C.Nicu (73 de ani), din satul Comaneasca, comuna Tudor Vladimirescu, a reclamat pe Postul de Politie Comunal Tudor Vladimirescu faptul ca, in urma cu putin timp, a primit in locuinta o tanara de aproximativ 24-25 de ani, care i-a oferit spre vanzare seturi de oale din inox, iar dupa plecarea acesteia a constatat lipsa telefonului mobil, in valoare de 50 de lei. Politistii au efectuat cercetari in teren si au identificat-o, pe o strada din satul Scortaru Vechi, pe B.Zalie (24 de ani), din municipiul Tulcea, asupra careia a fost gasit telefonul mobil sustras din locuinta reclamantului. Politistii au recuperat prejudiciul si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.
Evenimente rutiere
Ieri, conducatorul auto C.Nicolae (38 de ani), din comuna Silistea, satul Cotu Lung, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Oborului, la intersectia cu strada Albinei, din municipiu, a efectuat virajul la dreapta si a accidentat-o pe T.Maria (57 de ani), din Braila, care traversa strada prin loc nepermis.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a victimei, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, neramanand internata. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Politistii de la Biroul Rutier au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Ieri dimineata, la orele 9:05, R.Ion (75 de ani), din localitatea Corbu Nou, in timp ce conducea atelajul hipo tractat de un cal, pe o ulita din sat, la intersectia cu DN 23, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de C.Emilia (56 de ani), din Braila, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a carutasului, care a fost transportat si internat in Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale. Ambii conducatori de vehicule au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, iar in cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 3 decembrie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 51 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 12.960 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.