Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Prins la furat in supermarket
La data de 26 aprilie, la orele 10:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au fost sesizati telefonic de personalul de paza din cadrul unui supermarket din municipiu, cu privire la faptul ca o persoana a sustras de pe rafturile unitatii un numar de cinci batoane de salam, in valoare totala de 166,48 de lei. La fata locului s-au deplasat politistii care l-au identificat pe N.G. (54 de ani), din municipiul Buzau. Autorul a fost condus la sediul Politiei Municipiului in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Cercetati penal pentru detinere ilegala de unelte pentru pescuit
In dimineata zilei de 26 aprilie, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila, in baza autorizatiilor de perchezitie, au descins la domiciliile a patru persoane din satul Titcov, comuna Frecatei, ocazie cu care au fost gasiti si adusi la cercetari M.G. (38 de ani), R.I. (60 de ani), P.N. (55 de ani) si L.T. (65 de ani). Din locuintele acestora au fost ridicate 20 de setci monofilament si un prostovol, a caror detinere este interzisa de legea in vigoare. Uneltele pentru pescuit au fost ridicate in vederea confiscarii, iar fata de cei in cauza au fost intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de unelte pentru pescuit interzise.

Depistat in autobuz in timp ce avea asupra lui un cutit
In dimineata zilei de 26 aprilie, la orele 10:10, politisti de siguranta publica, in timp ce actionau in mijloacele de transport in comun, pentru prevenirea si combaterea furturilor din buzunare, s-au sesizat din oficiu ca, intr-un autobuz care se deplasa pe traseul nr.5, un tanar avea in mana un cutit cu lama rabatabila, avand lungimea totala de 16,5 cm. Din primele verificari a rezultat ca acesta intentiona sa-i intimideze pe mai multi tineri cu care avusese un conflict anterior. Persoana in cauza a fost condusa la sediul Politiei Municipiului, unde s-a stabilit ca se numeste A.G. (19 ani), din municipiu. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru port fara drept de cutit in loc public, conform Legii 61/1991 (republicata), iar cutitul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

Sub influenta alcoolului
Vineri, 26 aprilie, la orele 19:20, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat in trafic pe M.C. (35 de ani), din comuna Tichilesti, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe DJ 212, in localitatea de domiciliu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur in aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In zilele de 26 si 27 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 136 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 37.800 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere si un certificat de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.