Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Prinsi in flagrant
In seara de 24 aprilie, in jurul orelor 20:30, lucratori din cadrul Politiei Locale Braila i-au depistat, pe strada Mihai Eminescu, la intersectia cu strada Ana Aslan, pe H.M. (28 de ani), I.G. (33 de ani), M.D. (26 de ani) si R.I. (21 de ani), toti braileni, in timp ce transportau cu un carucior cantitatea de 368 kg deseuri feroase. Cei patru au fost condusi la sediul Politiei Municipiului si, in urma audierii, s-a stabilit ca au sustras deseurile de la un fost hotel, care se afla in stare de degradare, situat pe strada Mihai Eminescu. in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Detinut cercetat pentru ca a introdus in penitenciar un incarcator
Ieri, 25 aprilie, la orele 15:30, ofiterul de serviciu din cadrul Penitenciarului Braila a sesizat telefonic la Politia Municipiului faptul ca D.F., care executa o pedeapsa privativa de libertate, a fost surprins in timp ce introducea in penitenciar un incarcator pentru telefonul mobil, pe care il ascunsese in cavitatea bucala. Celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal pentru introducere de bunuri interzise in penitenciar.

Minor depistat in timp ce avea asupra lui un cutit
La data de 23 aprilie, la orele 12:15, politistii din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat pe S.D. (15 ani), din municipiu, in timp ce se afla in fata Salii Polivalente din Braila, si purta asupra lui un cutit de bucatarie, cu lungimea totala de 16 cm. Acesta a fost condus la sediul Politiei unde i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata).

Politistii l-au identifiicat pe autorul furtului
La data de 31 martie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Maxineni au fost sesizati telefonic de C.D., din localitatea Corbu-Nou, despre faptul ca, in noaptea de 30 spre 31 martie, persoane necunoscute, prin efractie, i-au sustras dintr-o anexa a locuintei mai multe bunuri alimentare. Ieri, 25 aprilie., in urma cercetarilor desfasurate, politistii l-au identificat pe autorul faptei. Acesta este R.G. (15 ani), din localitatea Corbu-Nou, fata de el fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Accident rutier pe strada Grivita
Ieri, la orele 19:48, R.M. (30 de ani), din Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Grivita, a efectuat manevra de mers inapoi, moment in care a surprins-o si accidentat-o pe braileanca C.S. (51 de ani), care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale usoare pentru care a primit ingrijiri medicale la spital. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 25 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 34 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 14.670 de lei, au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.