Sport

Cu 3 jucatoare accidentate LPS Braila a ratat calificarea

Cu 3 jucatoare accidentate LPS Braila a ratat calificarea
Cu 3 jucatoare accidentate LPS Braila a ratat calificarea
Cu 3 jucatoare accidentate LPS Braila a ratat calificarea

Echipa de junioare I la handbal fete de la LPS Braila s-a clasat pe locul 5 in grupa I a primului turneu semifinal si a ratat astfel calificarea la cel de-al doilea turneu semifinal.

Dupa ce in primele trei zile fetele de la LPS Braila castigasera meciul cu Grup Scolar 1 Mai Ploiesti, dar le pierduse pe cele cu ASC Sc 181 SSP Bucuresti si LPS Iasi, principalele favorite la castigarea de medalii, sambata si duminica au terminat la egalitate cu CSS Tg. Neamt si au pierdut meciul cu CSS 6 Bucuresti. Rezultatele de sambata si duminica se datoreaza in primul rand faptului ca in ultimele doua meciuri Viorel Alexandru a avut la dispozitie numai sase jucatoare de camp si trei portarite, dupa ce in meciul cu LPS Iasi s-au accidentat Madalina Popa, Florentina Irimia si Carmen Grigoras.

In partida de sambata cu CSS Tg. Neamt, scorul a fost 32-32, golurile brailencelor fiind inscrise de Roxana Tabarcea -10, Gabriela Moldoveanu -7, Maria Paraipan -6, Anca Ciuclaru -4, Monica Voda -3 si Elena Casian -2. In ultima zi, primul meci al etapei a fost cel intre LPS Braila si CSS 6 Bucuresti, in care fetele de la Braila au pierdut cu 22-35. Meciul urmator a fost cel intre echipa organizatoare, Grup Scolar 1 Mai Ploiesti, echipa care nu mai avea nici o sansa de calificare si CSS Tg. Neamt. Nemtencele au castigat la o diferenta suficienta pentru a depasi echipa braileana la golaveraj si a trece mai departe la al doilea turneu semifinal, lasand astfel acasa echipa din Braila. In meciul cu CSS 6 Bucuresti, golurile echipei brailene au fost marcate de Anca Ciuclaru -6, Monica Voda -5, Elena Mihaela Casian-4, Roxana Tabarcea -4, Maria Paraipan -2 si Gabriela Moldoveanu -1.

La acest turneu semifinal, LPS Braila a deplasat un lot format din 12 handbaliste, dintre care 3 portari. La sfarsitul acestei saptamani, la Braila va avea loc turneul zonal al ONSS la handbal fete de liceu, unde fetele de la Braila au sanse sa ajunga la turneul final.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.