ProBr

CSM Bucuresti s-a razbunat pe Dunarea Braila dupa infrangerea din tur

CSM Bucuresti s-a razbunat pe Dunarea Braila dupa infrangerea din tur
CSM Bucuresti s-a razbunat pe Dunarea Braila dupa infrangerea din tur
CSM Bucuresti s-a razbunat pe Dunarea Braila dupa infrangerea din tur

HC Dunărea Brăila nu a făcut față ritmului impus de CSM București în meciul din etapa a XVII-a a Ligii naționale de handbal feminin. Bucureștencele au intrat hotărâte să răzbune înfrângerea din tur, când Brăila a câștigat cu 30-27 și în sala Rapid le-a administrat brăilencelor o înfrângere la 12 goluri diferență, scor 33-21 (15-9).

Meciul a fost aproape în totalitate la discreția echipei pregătite de Aurelian Roșca, care au deschis scorul în minutul 3 prin Gullden. Brăila a păstrat echilibrul în debutul meciului și a trecut la conducere în minutul 10, după un gol marcat de Alina Czeczi, scor 3-4. A urmat o serie de 4 goluri succesive ale CSM-ului, care s-a distanțat la trei goluri în minutul 14, scor 7-4. Brăila a avut puterea să revină și să egaleze la 7 în minutul 18, după un gol marcat de Tiron.

În mai puțin de 4 minute CSM București a marcat de 4 ori și s-a distanțat prima dată la 4 goluri, iar în minutul 26 Gullden a majorat diferența la cinci goluri, scor 12-7. După 8 minute fără gol marcat, Brăila a marcat următorul gol în minutul 26, tot prin Bianca Tiron. În minutul 29 Bohme a dus echipa din București prima dată la 6 goluri avans, scor 14-8, diferență care s-a înregistrat și la pauză, când CSM-ul conducea cu 15-9.

Brăila a marcat rapid primul gol din repriza a doua, însă n-a reușit să se apropie mai mult de echipa gazdă, care s-a desprins în minutul 35 la 7 goluri, scor 18-11, după un gol marcat de Aurelia Brădeanu. Brăila a apăsat un pic pe accelerație, pe fondul unei relaxări ale echipei lui Roșca și în minutul 39 Czeczi a redus ecartul la doar 4 goluri, scor 19-15.

Bucureștencele s-au trezit și la jumătatea reprizei secunde au refăcut avansul de 7 goluri, scor 24-17. În minutul 48 Oana Manea și-a dus echipa pentru prima dată la 8 goluri în față, scor 26-18, pentru ca în minutul 51 fostul pivot al Dunării Brăila din sezonul 2011-2012, Anastasiya Lobach, să înscrie pentru 28-18. Brăila a marcat ultimul gol în acest meci în minutul 55, când Szucs a înscris pentru 30-21, iar în ultimele cinci minute CSM București a mai înscris de trei ori pentru a se impune la final cu 33-21.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Aneta Udriștioiu -5 goluri, Bianca Tiron -4, Alina Czeczi -4, Gabriela Perianu -3 (1 de la 7 m),  Eliza Buceschi -2 (1 de la 7 m), Mădălina Zamfirescu -2 (1 de la 7 m), Gabriella Szucs -1. Perianu și Obedeanu au ratat câte o aruncare de la 7 m. Au mai jucat: Elena Voicu, Natasha Antikj – portari, Anca Ciuclaru, Timea Tătar, Alexandra Orșivschi, Diana Axinte și Andreea Lipară.

Pentru CSM București au marcat: Gullden -7 (4 de la 7 m), Martin Berenguer – 5, Manea -5, Brădeanu -3, Niombla -3, Lobach -3, Mehmedovic -2, Torstensson -2, Bohme -2 și Bazaliu -1. 

Următorul meci al fetelor de la Dunărea Brăila se va juca pe 19 februarie, acasă, cu Danubius Galați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •