Sport

CS Făurei și Viitorul Ianca au terminat la egalitate meciul din ultima etapă a turului

CS Făurei și Viitorul Ianca au terminat la egalitate meciul din ultima etapă a turului

CS Făurei și Viitorul Ianca au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul lor din ultima etapă a turului seriei a II-a din Liga a 3-a. Echipa din Ianca a condus cu 1-0 la pauză, dar au ratat și ocazia sezonului în ultimul minut al primei reprize.

Meciul de la Făurei a fost unul echilibrat, cu multă determinare în special din partea gazdelor, care au jucat toate cele 90 de minute cu aceiași echipă.

În minutul 4 echipa din Ianca a avut un prim șut spre poartă, la o lovitură liberă de la circa 28 de metri, executată de Alin Radu, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 17 CS Făurei a avut o primă ocazie de a înscrie. După o recuperare în zona centrului terenului, Mocanu a pasat în dreapta la Beniamin Micu, care a șutat din careu, dar Mitrea a respins în corner.

În minutul 25 Stănciulescu i-a pasat la 22 de metri lui Mucuță, iar acesta a șutat din întoarcere, însă Popescu a reținut. În minutul 28 Micu a centrat de pe stânga, iar Lungoci a reluat cu capul de la 12 metri, prea slab pentru a-l învinge pe Mitrea.

În minutul 30 Ianca a avut o lovitură liberă de la 25 de metri, însă Necoară a șutat în zid, iar în minutul 35 Bănel Nicoliță a șutat de la circa 40 de metri, însă mult peste poarta lui Mitrea.

În minutul 38, Dragoș Mucuță a câștigat o minge la 22 de metri, în duel cu Bănel Nicoliță, a pătruns în careu și l-a driblat pe Mocanu, apoi a șutat de la 14 metri, în stânga portarului Popescu, lângă bară, 0-1!

În minutul 45 Viitorul Ianca a avut cea mai mare ocazie de a face 0-2. Iorga a combinat pe partea dreaptă cu Alin Radu și a centrat la bara a doua, dar Răzvan Băcanu a reluat din 2 metri, cu latul, în plasa laterală, deși avea toată poarta goală în față.

În repriza a doua cei de la CS Făurei au intrat mai hotărâți și mai motivați, însă o primă ocazie de gol au avut-o oaspeții, în minutul 49, când Mucuță a șutat de la circa 35 de metri, din alergare, dar mingea a trecut mult peste poartă.

În minutul 58, la o acțiune pe partea dreaptă a gazdelor, mingea i-a atins mâna lui Băcanu în interiorul careului de 16 metri, iar arbitrul a dictat penalty pentru CS Făurei. Bănel Nicoliță a executat lovitura de la 11 metri, la vinclul din stânga lui Mitrea, care chiar dacă a ghicit colțul nu a putut interveni, 1-1.

În minutul 64 A. Ion a încercat o pătrundere spre poarta gazdelor, dar a fost faultat la 17 metri. Cosmin Necoară a executat lovitura liberă, dar mingea a fost deviată de Mocanu în corner. În minutul 68 Chivu pătrunde spre poarta gazdelor și centrează, dar este blocat de Mihai Ion, care a trimis în corner. Lovitura de la colț executată de Necoară a fost reluată cu capul de Alin Radu, dar peste poartă.

În minutul 73 Iorga a pasat în dreapta lui Alin Radu care a trimis șu șut centrare, însă mingea a lovit transversala, apoi fundașii gazdelor au scos mingea din propriul careu. Un minut mai târziu, Viitorul Ianca a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Necoară a șutat din nou în zid. Pe faza a doua gazdele au ajuns în preajma careului advers și Stelică Nicoliță a fost faultat la 23 de metri perpendicular pe poarta lui Mitrea. Bănel Nicoliță a executat peste zid, dar puțin peste poartă.

În minutul 78 Beniamin Micu a intrat în careu pe partea stângă și i-a pasat în colțul careului de 6 metri lui Stelică Nicoliță, dar acesta a fost deposedat în momentul șutului. În minutul 80 Bănel Nicoliță l-a deposedat pe Mucuță în propria jumătate de teren, a pornit în viteză și a intrat în jumătatea adversă de teren și i-a pasat în adâncime lui Stelică Nicoliță, însă șutul acestuia de la 14 metri a trecut peste poartă. Un minut mai târziu Agache a centrat de pe stânga în fața porții, dar Stelică Nicoliță nu a ajuns la minge la 4 metri de poartă.

În minutul 85 Agache a primit al doilea cartonaș galben, pentru un fault la centrul terenului asupra Colniceanu.

Viitorul Ianca a încercat să forțeze golul victoriei, având un om în plus, dar cei care au ratat următoarea ocazie de gol au fost cei de la CS Făurei. În minutul 88 Roată a făcut o cursă de 30 de metri și i-a pasat în adâncime lui Bănel Nicoliță, urcat în atac, dar fostul internațional a întârziat șutul și a vrut să-l dribleze pe Mitrea, dar portarul celor de la Ianca a blocat mingea din piciorul lui Bănel, iar Beniamin Micu a încercat să-i ia mingea portarului și l-a accidentat, primind și el cartonaș galben. Mitrea a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar și-a revenit și a continuat jocul.

În minutul 90+2 Pungă a încercat un șut în forță de la circa 25 de metri, dar mult peste poartă, iar scorul final a rămas 1-1, un rezultat echitabil după numărul ocaziilor de gol avute de cele două echipe.

CS Făurei: Popescu – M. Mocanu, Șt. Banu, B. Nicoliță, S. Agache – B. Micu, Cr. Stoian, F. Roată, M. Ion – St. Nicoliță, Lungoci.

Viitorul Ianca: Mitrea – Colniceanu, G. Preda, C. Necoară, C. Stănciulescu – L. Iorga (min. 86 G. Pungă), R. Băcanu (min. 63 A. Ion), Cr. Irimia (min. 86 R. Cristea), C. Chivu – A. Radu (min. 81 P. Ioan) – D. Mucuță (min. 81 M. Coman).

Viitorul Ianca mai are de jucat restanța cu CSM 2007 Focșani, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 14.00, partidă ce se va juca pe stadionul Ștefan Vrăbioru din Ianca. Sâmbătă, 14 noiembrie, sunt programate meciurile etapei a X-a, prima a returului, dar ultima care se va juca în acest an. Viitorul Ianca va juca în deplasare la CSM Bacău, iar CS Făurei va întâlni pe teren propriu pe CSM 2007 Focșani.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •