ProBr

CS Faurei, cu Banel Nicolita titular, a revenit pe primul loc in Liga a 4-a

CS Faurei, cu Banel Nicolita titular, a revenit pe primul loc in Liga a 4-a
CS Faurei, cu Banel Nicolita titular, a revenit pe primul loc in Liga a 4-a
CS Faurei, cu Banel Nicolita titular, a revenit pe primul loc in Liga a 4-a

Sâmbătă și duminică, Liga a 4-a la fotbal a programat meciurile etapei a 4-a. Cel mai important eveniment a fost debutul oficial al lui Bănel Nicoliță la CS Făurei, el fiind titular în echipa pe care o manageriază din acest sezon. De altfel, CS Făurei a fost singura echipă care s-a impus în deplasare, dar Bănel nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În această etapă gazdele au câștigat două meciuri, iar alte două s-au terminat la egalitate. Scorul etapei a fost înregistrat la Cazasu, acolo unde Victoria a câștigat cu 9-2 meciul cu Viitorul Însurăței. Golgheterul etapei a fost Viorel Banciu de la Victoria Cazasu, autor a patru goluri pentru echipa sa.

Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a:

Voinţa Şuţeşti – Dunărea Tichileşti 6-0 (2-0). Echipa din Șuțești a confirmat că rezultatul de egalitate obținut etapa trecută la Făurei nu a fost întâmplător și a câștigat categoric meciul cu echipa din Tichilești. Golurile gazdelor au fost marcate de Călin (14, 24), Custură (54), Dulă (60, 64), Cârlan (66). La juniori A1 oaspeții au câștigat cu 3-2.

Pandurii Tudor Vladimirescu – CS Făurei 2-5 (2-2). Meciul de la Tudor Vladimirescu a început prost pentru echipa lui Bănel. În minutul 6 Bardaș a faultat în calitate de ultim apărător iar gazdele au transformat penalty-ul acordat de centralul Marius Cristian marchidanu, prin Fătu. Echipa din Făurei a ripostat rapid și a marcat prin Vlad Omer în minutele 8 și 21. În minutul 30 oaspeții au gafat din nou în apărare și Dan Andrieş a profitat, stabilind scorul primelor 45 de minute, 2-2. În repriza a doua s-a jucat într-un singur sens, spre poarta apărată de Aramă, dar portarul gazdelor, chiar dacă a primit trei goluri, a apărat foarte bine în alte 4-5 situații de gol. În minutul 52 Georgel Pungă a readus echipa din Făurei în avantaj, iar în minutul 72 Vlad Omer a majorat diferența, după ce în minutul 57 Stelică Nicoliță a ratat un penalty pentru oaspeți. În minutul 89 Cosmin Ion a stabilit scorul final, 5-2 pentru CS Făurei. La juniori oaspeții au câștigat cu 13-0.

Viitorul Ianca – Dacia Unirea 2 Brăila 1-1 (0-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 62 prin Vizireanu, iar Gologan a reușit golul egalizator în minutul 90. La juniori A1, Dacia Unirea s-a impus cu 4-1.

Voinţa Vişani – Gloria Movila Miresii 1-1 (1-0). Nazîru a deschis scorul în minutul 15, iar în minutul 48 Spiță a adus egalarea. La juniori echipa din Vișani a câștigat cu 2-1.

Victoria Cazasu – Viitorul Însurăţei 9-2 (3-0). Gazdele s-au deslănțuit greu, marcând primul gol abia în minutul 38 prin Cotigă. Banciu a majorat diferența în minutul 40, iar scorul primei reprize a fost stabilit în minutul 44 printr-un autogol a lui Mucea. La reluare, I. matei a marcat pentru 4-0 în minutul 50, Banciu a majorat scorul la 6-0 prin golurile marcate în minutele 60 și 68. Cu 10 minute înaintea finalului Cazasu conducea cu 8-0, după reușitele realizate de Matei în minutul 74 și Piașu în minutul 78. Marius Oprea a marcat primul gol pentru Însurăței în minutul 86. Banciu a marcat al patrulea său gol în minutul 90+2, iar Viorel Gheorghe a stabilit scorul final în minutul 90+3. Victoria Cazasu a jucat în următoarea formulă: Hugo-Bolozan, Ion Stănel, Piașu, A. Popescu (A. Dinu, min. 69)- Al. Cotigă – Banciu, Tănase, Bratosin, C. Coadă (Vali Mihai, min. 65) – I. Matei. La juniori echipa din Însurăței a câștigat cu 4-1.

Victoria Traian a stat în această etapă.

După 4 etape CS Făurei a revenit pe primul loc, cu 10 puncte, urmată de Victoria Traian cu 9 puncte, dar un meci mai puțin, cele două fiind singurele ehipe neînvinse. Pe locul 3 a urcat Voința Șuțești, iar pe locul 4 Gloria Movila Miresii, ambele cu câte 7 puncte. Pe ultimul loc după patru etape se află Pandurii Tudor Vladimirescu, singura echipă fără nici un punct după patru meciuri.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •