Sport

CS Făurei a rezistat până în minutul 81 al meciului de la Focșani

CS Făurei a rezistat până în minutul 81 al meciului de la Focșani

CS Făurei a fost aproape de o surpriză pe stadionul Milcovul din Focșani, dar a cedat cu 1-4 (1-1), cu 3 gouri primite în ultimele 10 minute ale meciului, când băieții lui Bănel Nicoliță nu au mai rezistat în apărare.

În minutul 1, la o acțiune pe partea dreaptă, a lui Niță acesta a vrut să centreze în careu, dar a fost blocat. Din cornerul rezultat. Bănel a trimis în careu, fundașii gazdelor au respins la marginea careului, de unde mingea a fost trimisă din nou în fața porții focșănenilor, iar Lungoci singur cu portarul, a reluat peste poartă.

În minutul 16 ambele echipe au avut câte o ocazie de a deschide scorul. Mai întâi, CS Făurei, cu Lungoci la finalizare, care a trimis cu capul, din 7 metri, în brațele portarului, iar la faza imediat următoare un atacant al gazdelor a pătruns în careu, dar a fost blocat de portarul Popescu. În minutul 30 Gorovei a trimis din mijlocul careului peste poarta celor de la Făurei. În minutul 33 Preoteasa a trimis de la 16 metri în bara transversală, apoi Ghenovici a trimis din 8 metri în portarul Popescu.

În minutul 45, Lungoci a pătruns pe partea stângă, a centrat în careu, Ilie a încercat să respingă, dar mingea a ajuns la Micu care din 6 metri a trimis în poarta gazdelor, 0-1!

Doar un minut a durat bucuria celor de la CS Făurei. În primul minut de prelungiri al primei reprize, Ghenovici a executat o lovitură liberă de la 17 metri lateral dreapta, a trimis în careu și Negoiță a reluat la colțul scurt, restabilind egalitatea, 1-1, scor la pauză.

Repriza a doua a fost dominată de cei de la CSM Focșani, dar jucătorii de la CS Făurei s-au apărat foarte bine până în ultimele 10 minute ale meciului.

În minutul 81, la o acțiune prelungită de atac a gazdelor, Jurj a șutat de la 10 metri în bara laterală, mingea a revenit în teren și din 7 metri Taciuc a trimis în poarta lui Popescu, 2-1. După numai două minute gazdele și-au mărit avantajul. Manu a pătruns spre careul celor de la Făurei, a combinat cu Jurj și i-a pasat la 12 metri lui Ghenovici, care l-a învins a treia oară pe portarul oaspeților. În minutul 87 Jurj a primit o pasă în adâncime, a intrat în careu și a șutat la colțul lung, pe lângă portarul Popescu, 4-1. În minutul 88 putea fi 5-1, dar Jurj a reluat din 10 metri în transversală, după o centrare venită de la Juncănaru.

CSM Focșani 2007: Geantă – Juncănaru, Panaite, Maftei, Ilie (46 Vochin) – Negoiță, Stancu (58 Taciuc), Preoteasa, Gorovei (46 Manu), Ghenovici (90 Oprea), Lemac (66 Jurj).Antrenor: Alin Chița

CS Făurei: Popescu – Agache, Banu, Niță, Micu (min. 86 Savu), Păduraru, Bănel Nicoliță, Dumitru, Roată – Lungoci, Stelică Nicoliță. Antrenor: Ionel Balaban

sursa foto: facebook/csm focsani

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •