Sport

CS Făurei a pierdut cu 2-5 după ce a condus cu 2-1, dar a jucat mai mult de o oră în 10 oameni

CS Făurei a pierdut cu 2-5 după ce a condus cu 2-1, dar a jucat mai mult de o oră în 10 oameni

Vineri după amiază, pe terenul sintetic de la baza ARCOM din București, CS Făurei a pierdut cu 5-2 meciul cu FCSB2, după ce au condus la pauză cu 2-1, iar din minutul 27 au jucat cu un om mai puțin.

Meciul a fost unul echilibrat, cu multe ocazii de gol, de ambele părți, o eliminare a portarului Aurel Nicoliță, două bare, câte una în dreptul fiecrărei echipe și 7 goluri.

În minutul 2 FCSB2 a avut prima ocazie de gol. Ardeleanu a șutat din extrema stângă, dar mingea a lovit bara porții apărate de Nicoliță. În minutul 6, la o acțiune de atac a gazdelor, mingea a ajuns la Radu Zamfir, aflat la 30 de metri de poarta oaspeților. Acesta a luat mingea și a trecut ca la antrenament printre jucătorii de la Făurei, a intrat în careu și a șutat de la 12 metri în dreapta portarului, 1-0.

În minutul 8 Stelică Nicoliță a intrat în careul oaspeților, dar a fost blocat în 6 metri de portarul Ducan, care a trimis cu piciorul în corner. Trei minute mai târziu a fost rândul portarului de la Făurei să respingă cu piciorul la o pătrundere în careu a lui Tudose.

În minutul 14 la un atac al oaspeților și o minge bâlbâită în preajma careului de 16 metri, Apostol a fost faultat la 18 metri perpendicular pe poartă. Bănel Nicoliță a executat magistral lovitura liberă, direct în vinclul din dreapta portarului Dunca și a egalat.

În minutul 27 Băciuț scapă pe centru și pătrunde spre poarta celor de la Făurei. Aurel Nicoliță a ieșit în întâmpinare în afara careului și când atacantul celor de la FCSB2 a încercat să-l lobeze a întins mâna și a comis henț. Arbitrul a dictat lovitură liberă de la 18 metri și l-a eliminat pe portarul celor de la Făurei.

În minutul 29 Ardeleanu a pasat greșit în spate, Stelică Nicoliță a interceptat și i-a pasat lui Fineas Roată, care a șutat de la 20 de metri, mingea l-a lovit pe Călin Tudose, care a încercat să se interpună, și s-a dus sub transversală, 1-2.

Chiar cu un om mai puțin pe teren CS Făurei nu a renunțat la faza ofensivă și în minutul 41 Andrei Pușcașu a încercat vigilența portarului cu un șut din colțul careului de 16 metri. Un minut mai târziu Băciuț a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Stavrev. Astfel, la pauză CS Făurei a intrat în avantaj, scor 1-2 și spera la un rezultat pozitiv pe terenul celor de la FCSB2.

În primul minut al reprizei a doua Pușcașu a bătut un corner de pe stânga, iar Sebastian Apostol a reluat cu capul din 7 metri, însă mingea a lovit transversala.

Cei de la Făurei au început să cedeze teren și în minutul 59 FCSB2 a egalat. La o acțiune prelungită de atac a gazdelor, fundașii celor de la Făurei au respins doar până la marginea careului, de unde Ardeleanu a șutat în stânga lui Stavrev și a restabilit egalitatea.

În minutul 74 gazdele au găsit o breșă în apărarea celor de la Făurei și au revenit la conducere. Lixandru a șutat din colțul din stânga al careului de 16 metri, mingea l-a lovit pe Bârsănel și s-a dus în colțul scurt, 3-2. Pe parcursul aceleiași faze, Roată a căzut la 22 de metri de propria poartă într-un duel cu Trucă și a rămas întins pe teren, dar arbitrul a lăsat jocul să continue și gazdele au marcat.

În minutul 77 Băciuț a intrat în careul oaspeților, dar a șutat pe lângă poartă. Peste patru minute a fost rândul lui Bănel Nicoiță să încerce poarta gazdelor, dar nu a nimerit cadrul porții. Peste alte patru minute Bănel a bătut o lovitură liberă de la circa 30 d metri lateral dreapta, a centrat în careu, iar Bârsănel a reluat cu capul în brațele portarului Dunca.

În minutul 87 Zamfir a centrat de pe dreapt, mingea a traversat careul și a ajuns la Bodea, acesta i-a pasat la 14 metri lui Lixandru care acentrat în fața porții și Băciuț a pus piciorul și a trimis în poartă, 4-2.

În minutul 90+2 Băciuț a scăpat pe partea stângă, a intrat în careu și a centrat în fața porții, la bara a doua, de unde Teleru a trimis în poartă, stabilind rezultatul final al meciului, FCSB2 – CS Făurei 5-2 (1-2).

CS Făurei: A. Nicoiță – Mocanu, Bârsănel, B. Nicoliță, S. Agache – D. Percă (min. 27 G. Stavrev), F. Roată, G. Dragomir (min. 46 Băicoianu), S. Apostol (min. 67 D. Iliescu), A. Pușcașu – S. Nicoliță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •