Politica

Cosmin Răzmeriță: Nu folosiți luptele politice în detrimentul cetățenilor

Cosmin Răzmeriță: Nu folosiți luptele politice în detrimentul cetățenilor

Președintele Pro România filiala Brăila, Cosmin Răzmeriță îi roagă pe prefectul județului și pe președintele Consiliului Județean să lase luptele politice și să se axeze pe nevoile cetățenilor în aceste momente critice.

Și UPU și Spitalul Județean Brăila sunt în subordinea domniilor voastre.
Împreună aveți putere de finanțare și control pe toate instituțiile statului din judet, politic sau administrativ. Cu toate acestea, îngăduiți o luptă politică în detrimentul cetățenilor în aceste momente critice?! Înainte de PNL și PSD sunt importanți oamenii!
” spune Cosmin Răzmeriță, candidatul Pro România la președenția CJ Brăila.

Liderul Pro România Brăila spune că oamenii au devenit reticenți să apeleze la spital cu orice problemă medicală, de teama să nu fie diagnosticați cu COVID-19, pentru ca apoi să își izoleze familiile, rămânând și fără surse de venit.

Aceasta atitudine a șters și ușoara urmă de credibilitate pe care o aveau instituțiile statului. Plătim taxe ca să beneficiem de servicii medicale, nu să ne fie frică de ele! Totul se trasformă într-o bătaie de joc pe banii, sănătatea și viața oamenilor!” spune Răzmeriță.

Această reacție a liderului Pro România filiala Brăila vine după ce cei doi reprezentanți ai instituțiilor s-au atacat reciproc pe rețelele de socializare privind neimplicarea în gestionarea problemelor de la Spitalul județean.

Răzmeriță atrage totodată atenția factorilor decizionali ai județului, în principal domnului Prefect și domnului Președinte al Consiliului Județean, asupra faptului că în Brăila nu se mai găsesc teste COVID în cadrul clinicilor private, iar în spital nu se fac teste la cerere.

Brăilenii care muncesc în străinătate și sunt acasă, se regăsesc în postura de a-și pierde locurile de muncă din motiv că nu au unde să-și facă testul, care să le permită să treacă granițele anumitor state. În ambele partide, atât PNL cât și PSD, sunt parlamentari brăileni care fac parte din Comisiile de de Sănătate, atât la Senat cât și la Camera Deputaților. Un efort comun din partea dumneavoastră poate reda dreptul la muncă oamenilor! Dați posibilitatea brăilenilor de a se testa în sistemul de stat!” spune Cosmin Răzmeriță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •