Social

Coronavirusul modifică programul la eliberarea cazierului judiciar

Coronavirusul modifică programul la eliberarea cazierului judiciar

În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus COVID -19, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila informează cetățenii cu privire la modificarea programului de lucru cu publicul pentru obținerea cazierului judiciar.

Astfel, până la o dată ce va fi comunicată prin mass-media, certificatele de cazier judiciar / integritate nu se mai eliberează pe loc, iar programul de lucru cu publicul la ghişeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar / integritate, de la nivelul de la nivelul poliţiilor orăşeneşti Ianca, Făurei şi Însurăţei şi de la nivelul I.P.J. Brăila se va desfăşura după următorul program:

1.La sediul Poliţiei Municipiului Brăila (Brăila, strada Ana Aslan, nr. 39), programul este: luni, marţi ora 8.30 – 10.30 – primiri cereri persoane fizice / persoane juridice, iar joi ora 9.30 – 12.30 – eliberări certificate de cazier judiciar / integritate

2. La sediile Poliţiilor Orăşeneşti, Ianca, Făurei şi Însurăţei: marţi ora 8.30 – 10.30 – primiri cereri persoane fizice / persoane juridice, iar joi ora 9.30 – 12.30 – eliberări certificate de cazier judiciar / integritate

În atenţia persoanelor interesate în obţinerea documentelor privind cazierul judiciar/certificat de integritate comportamentală: transmiterea după completare a următoarelor tipuri de cereri:

1. cereri de eliberare a certificatelor de cazier judiciar persoane fizice

2. cereri de eliberare a certificatelor de cazier judiciar persoane juridice

3. cereri de eliberare a certificatelor de integritate

Transmiterea se poate face şi în format electronic (format doc, pdf, scanat, etc.) on-line pe adresa [email protected], urmând ca solicitantul să semneze cererea la înmânarea / ridicarea certificatului de cazier sau integritate de la ghişeu. “Pentru evitarea producerii aglomeraţiei la ghişeu, recomandăm cetăţenilor să se prezinte cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judicar sau integritate, GATA COMPLETATE conform modelelor postate pe site-ul IPJ Brăila (https://br.politiaromana.ro), în secţiunea UTILE/DOCUMENTE ELIBERĂRI ACTE (https://br.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte)”, transmit reprezentanţii IPJ Brăila.

Potrivit poliţiştilor, cererea se adresează unităţii de poliţie în a cărei rază administrativ-teritorială s-a născut persoana fizică sau îşi are sediul persoana juridică pentru care se cere copia de pe cazierul judiciar ori extrasul de pe cazierul judiciar.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •