Stiri Administratie

Copiii raman fara locuri de joaca

Copiii raman fara locuri de joaca
Copiii raman fara locuri de joaca
Copiii raman fara locuri de joaca

In fiecare primavara, autoritatile locale aloca bani pentru repararea locurilor de joaca pentru copii. Din nefericire la putin timp dupa ce sunt reparate balansoarele, toboganele, casutele si bancutele sunt vandalizate. Parintii se plang ca nu au unde sa isi mai duca copiii la joaca, in timp ce primarul face apel la bunavointa cetatenilor.

Parculetele vandalizate raman una din problemele autoritatilor locale. Prea putine sunt parcurile care nu au fost distruse de huligani, iar brailenii se plang ca nu au locuri in care sa se poata relaxa in aer liber si nici locuri de joaca adecvate pentru copii. Problema este ca nici autoritatile locale nu mai stiu cum ar putea rezolva aceasta problema si ajung sa faca apel la buna educatie a brailenilor.„Eu le solicit oamenilor sa aiba si dumnealor grija, pentru ca aceia care fac aceste lucruri sunt tot copiii nostri fie ei mai mici, fie mai mari”, a declarat Aurel Simionescu, primarul municipiului.
Oamenii cred ca huliganii ar putea fi impiedicati sa intre in locurile de joaca. In repetate randuri, brailenii au spus ca o buna solutie ar fi prezenta politistilor in aceste zone sau a agentilor de paza, insa aceasta idee este respinsa cu vehementa de edil. „Nu pot sa pun in fiecare parc cate un politist care sa pazeasca”, a mai spus primarul.

Copiii raman fara locuri de joaca
Copiii raman fara locuri de joaca

Problema lipsei spatiilor verzi si a locurilor de joaca a fost dezbatuta si in cadrul ultimei sedinte de Consiliul Local Municipal, prilej cu care, Aurel Simionescu a spus ca degeaba se fac reparatii in fiecare an, se planteaza copacei si flori daca anumite persoane nu au discernamant si distrug tot ce le sta in cale. Acesta a mai spus ca aprope in fiecare parculet au fost gasite casute de lemn fara acoperis, balansoare rupte si tobogane sparte. „Daca nu intelegem sa ingrijim ceva, nu o sa avem niciodata nimic. Avem casute cu acoperisul smuls, balansoare rupte, rotitoare aceea fara scaune si problema asta este cam in toata parculetele. Daca nu avem discernamant, noi degeaba facem reparatii in fiecare an si vopsim si punem scaunele, chiar si in parcueletele facute in campanie au aparut aceste probleme.”, a mai spus acesta in incheiere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tagliatele cu calamar
Articolul urmator

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.