Sport

Copiii de la Stars printre cei mai buni la turneul de la Focsani

Copiii de la Stars printre cei mai buni la turneul de la Focsani
Copiii de la Stars printre cei mai buni la turneul de la Focsani
Copiii de la Stars printre cei mai buni la turneul de la Focsani

Saptămâna trecută, echipele de copiii de la Stars Brăila au participat la Cupa ”Viitorul Promenada Mall” Focșani 2014, aceasta fiind a treia ediție. Jocurile s-au jucat pe stadionul Milcovul Sud și au participat peste 500 de copiii de la 36 de echipe din țară, dar și foarte mulți părinți și bunici. Cupa Viitorul Promenada 2014 a fost un fel de Europa League de România pentru copii născuți între anii 2002 și 2005, pe un gazon extraordinar, pe o vreme frumoasă, numai bună pentru un spectacol fotbalistic. Locul unu la fiecare categorie de vârstă a primit un echipament complet de joc Lotto, locul doi 10 mingi și locul trei 5 mingi și rucsace pentru mingi. Toate aceste premii au fost achiziționate de la firma Lotto. Cupe, medalii și diplome au avut  primele echipe de pe podium, dar și celelate echipe au primit medalii de participare la a treia ediție a Cupei Promenada Viitorul Focșani.

La grupa 2003, echipa pregătită de Cristi Baltă a făcut parte din Grupa B, alături de Junior București, LPS Buzău, Atletic Junior Călărași și CS CT Buiucani (Republica Moldova). În primul meci, disputant vineri după amiază, Stars Brăila a câștigat cu 4-2 meciul cu Junior București, iar de la ora 18.25 au învins cu 3-0 pe LPS Buzău. Sâmbătă dimineața copiii de la Stars au câștigat cu 3-0 meciul cu Atletic Junior Călărași, iar de la ora 14.45 au învins cu 3-2 pe cei de la Buiucani. În semifinală, echipa lui Cristi Baltă a pierdut cu 0-1 meciul cu Inter Galaxi București, iar în finala mică au jucat din nou cu LPS Buzău, pe care i-au învins la penalty-uri cu 4-3. În urma acestor rezultate, Stars Brăila a terminat pe locul 3.

Rareș Băluță de la Stars Brăila a fost declarat jucătorul turneului, celelalte premii speciale fiind câștigate de Daniel Doican-golgeterul turneului și Cuiban Artiom – cel mai bun portar, ambii de la Dacia Chișinău, câștigătoarea turneului de la grupa 2003.

Lotul echipei antrenate de Cristi Baltă a fost următorul: Mădălin Stroe – portar, Denis Ivan, Alexandru Turc, Mario Anghel, Rareș Băluță, Ionuț Cojocaru, Alexandru Anghelescu, Lari Ion, Radu Preda, Alfredo Stan, Florinel Cerviș, Marius Anghelache și Andrei Gurău.

La grupa 2004, echipa de la Stars Brăila a făcut parte din grupă cu CSM Focșani, Atletic Călărași și Steaua Dunării Galați. În primul meci, Stars Brăila a câștigat cu 3-2 meciul cu CSM Focșani, iar vineri seara, de la ora 19.25, au pierdut cu 1-3 meciul cu Atletic Junior Călărași. Sâmbătă dimineața Stars Brăila a câștigat cu 6-1 meciul cu Steaua Dunării Galați, iar după amiază, în semifinală a trecut de Academia Hagi cu 4-1, calificându-se în finală. În ultmul act al turneului, Stars Brăila a trecut de Progresul Focșani cu 2-0 și au câștigat turneul. Jucătorul Andrei Gherghișan a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, iar Dănuț Danciu a fost desemnat cel mai bun portar, titlul de golgeter revenindu-i lui Ianis Dascălu de la Progresul Focșani.

Lotul echipei de la Stras Brăila, pregătit de Daniel Pleșa, a fost format din următorii jucători: Dănuț Danciu – portar, Adrian Munteanu, Luca Popescu, Eduard Dănăilă, Robert Băceanu, Ionuț Catrina, Andrei Gurgu, Andrei Gherghișan, Alexandru Boboc și Gabriel Motoc.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •