Administratie

Consilierul Dănuț Lungu trage un semnal de alarmă asupra problemelor din Spitalul Județean

Consilierul Dănuț Lungu trage un semnal de alarmă asupra problemelor din Spitalul Județean

Consilierul PNL, Dănuț Lungu a prezentat astăzi în plenul ședinței Consiliului Județean o situație cu care s-a confruntat zilele trecute în Spitalul Județean.

Consilierul liberal i-a spus președintelui CJ Brăila că în doi ani și jumătate de mandat nu a promovat nimic și nu este în stare să administreze ceea ce are în subordine.

Domnule președinte, avem mai probleme la Spitalul Județean, și corp A, și corp B. Am văzut cu ochii mei ceea ce se întâmplă acolo. Nu sunt materiale, domnule președinte. Nu sunt medicamente, domnule președinte, au existat cazuri în care nu a fost nici măcar ser fiziologic. Înțelegeți ce vreau să spun. Nu erau nici perfuzoare. Vă rog frumos să verificați. Am stat acolo pentru că a trebuit să stau. Asta a fost situația. An auzit cu urechile mele cum cineva din administrație spunea: <<Nu vă duceți pe secții să nu vă spună dacă au ceva probleme, să le reparați. Ascundeți-vă!>>” a prezentat consilierul PNL Dănuț Lungu o situație cu care s-a întâlnit personal.

Dănuț Lungu i-a cerut președintelui CJ Brăila să verifice situația reală de la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

”De un an de zile vă rog frumos să rezolvați problema cu aparatul de imagistică pentru colonoscopie și endoscopie. M-am interesat personal, nu costă mai mult de 30.000 de lei. Nu ați făcut nimic! Ne batem joc! Sunt oameni care mor cu zile în spital, iar dumneavoastră spuneți că nu sunt probleme”, a declarat consilierul liberal Dănuț Lungu.

La rândul său, consilierul Mario da Ross a spus că a stat șase ore la secția de oncologie să o programeze pe soția sa, dar nu a putut să o facă pentru că s-a blocat sistemul.

În final, președintele Consiliului Județean a cerut convocarea Consiliului de Administrație într-o ședință de urgență care să rezolve aceste probleme.

Mâine, împreună cu Consiliul de Administrație, convocăm o ședință de urgență cu toți șefii de secție și cu cei responsabili cu aprovizionarea. Vom face referate cu cei care sunt responsabili, să vedem care este circuitul, care sunt cei vinovați și să plece dacă nu își fac treaba cum trebuie”, a declarat președintele CJ, Iulian Chiriac.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •