Administratie ProBr

Consilierii judeteni si-au ales reprezentantii in ATOP

Consilierii judeteni si-au ales reprezentantii in ATOP
Consilierii judeteni si-au ales reprezentantii in ATOP
Consilierii judeteni si-au ales reprezentantii in ATOP

Miercuri dimineață, de la ora 9.00, în sala de ședințe a CUP Dunărea, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Județean pe luna august. Din cei 33 de aleși în funcție au fost prezenți 29. Au lipsit motivat Dan Lucian Șerbu (PSD), Simona Drăghincescu (PND), Vasile Broască și Vasile Cortez (PNL). Ședința a început cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Romeo George Bunea, fost director al Școlii Populere de Arte ”Vespasian Lungu”, instituție aflată în subordinea CJ Brăila.IMG_7395

Consilierii au votat rapid cele 11 proiecte înscrise pe ordinea de zi, modificată la începutul ședinței față de cea anunțată. Astfel, a fost scos de pe ordinea de zi proiectul referitor la modificarea organigramei și a statului de funcții ale Camerei Agricole a Județului Brăila, ca urmare a faptului că nu s-a primit încă aprobarea din partea ANFP. În schimb, a fost introdus pe ordinea de zi un proiect de numire ca manager interimar la Școala Populară de Artă ”Vespasian Lungu” a lui Gigi Cristian Morogan, până la încheierea unui nou contract de management.

Toate proiectele au fost votate în unanimitate de cei 29 de consilieri județeni aleși.

Singurul proiect de hotărâre care nu a avut votul unanim al aleșilor a fost cel referitor la desemnarea reprezentanților CJ în ATOP. Consilierul PSD Ionel Avram a făcut un număr de cinci propuneri: Nicu Niță (PSD), Florin Petre (PSD), Florin Mircea (PSD), Viorel Botea (PMP) și Simona Drăghincescu (PND). Liberalul Alexandru Dănăilă l-a propus din partea PNL pe președintele interimar al formațiunii, Vasile Cortez.

După numărarea voturilor de către o comisie formată din cei doi vicepreședinți ai CJ, Ionel Epureanu și Cătălin Murea, alături de liberalul Adrian Vacu, în care din 29 buletine de vot introduse în urnă două au fost nule, rezultatul votului a fost:

Nicu Niță – 26 voturi pentru și unul împotrivă

Florin Petrea – 25 voturi pentru și două împotrivă

Florin Mircea – 27 voturi pentru

Viorel Botea – 25 voturi pentru și două împotrivă

Simona Drăghincescu – 22 voturi pentru și 5 împotrivă

Vasile Cortez – 26 voturi pentru și unul împotrivă

Astfel, întrunind majoritatea voturilor consilierilor, toți cei șase aleși propuși vor face parte din structura ATOP, chiar dacă doi dintre ei au lipsit de la această ședință.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •