Social

Conferintele BookLand Evolution apreciate de liceeni braileni

Conferintele BookLand Evolution apreciate de liceeni braileni
Conferintele BookLand Evolution apreciate de liceeni braileni
Conferintele BookLand Evolution apreciate de liceeni braileni

Săptămâna trecută, în perioada 10-14 noiembrie, între orele 15.00-17.00, Biblioteca Județeană Panait Istrati din Brăila a fost gazda Conferințelor BookLand Evolution. Au luat cuvântul profesionişti consacrați, care le-au impartăşit experiențele lor de viață, cu bune și cu rele, celor peste 400 de liceeni participanți în cele cinci zile de conferințe.

Dragoș Adrian Neagu, Adrian Șerban, Costel Pătrășcan, Virgil Andronescu, Corina Ciuraru, Adrian Ștefan, Iuliana Dediu, Liviu Dediu, Marian Coman, Mihai Pop, Lucian Țilea, Alina Neacșu, Carmen Știrbu, Iulian Zanfir, Adrian Buzdugan, Camelia Neagu-Cogălniceanu au fost prezenți la aceste întâlniri în care au vorbit despre experiențele lor în speranța că le vor servi drept inspirație pentru ca să identifice soluțiile optime pentru viitorul profesional al elevilor.

Aceștia le-au oferit celor prezenți nu doar sfaturi și încurajări, ci și suportul necesar pentru a-și îndeplini visurile.
Directorul Bibliotecii ”Panait Istrati”, Dragoș Adrian Neagu, a fost amfitrionul întâlnirilor, căutând să-i îndrume pe tineri spre bibliotecă, transformată într-un spațiu multicultural. Informaticianul Adrian Șerban, a vorbit despre cât de important este să fii pregătit în orice domeniu de activitate, cu prioritate in informatică, îndemnând auditoriul să nu uite că succesul apare în condițiile în care faci din studiul cărții o prioritate.

Mihai Pop, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Sibiu,, a încurajat tinerii să își exprime opiniile și să facă schimburi de idei. Liceeni au primit câteva sfaturi legate de posibilitatea de a dezvolta un bussines în familie de la fostul viceprimar al Brăilei, Lucian Tilea, acum un cunoscut om de afaceri în Brăila. Artista Camelia Neagu-Cogălniceanu a trezit interesul tinerilor prin farmecul aparte și prin sinceritatea cu care a povestit despre experiențele profesionale, iar liceenii au plecat cu convingerea că acest gen de conferințe sunt necesare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •