Social

Concursurile pentru posturile de la Spitalul Judetean au trecut de faza probei scrise

Concursurile pentru posturile de la Spitalul Judetean au trecut de faza probei scrise

Concursurile organizate de Spitalul Județean Brăila se apropie de final. Luni și marți au fost publicate rezultatele la proba scrisă la concursurile de asistenți medicali, dar și rezultatele finale la cele de fochist, lăcătuș, zugrav-vopsitor și șofer, dar și cel de medic specialist pediatrie.

Concursul pentru postul de zugrav-vopsitor a fost câștigat de Răducu Dragoș Cozma cu 95,5 puncte, într-un concurs în care la proba practică au intrat 8 concurenți. Concursul pentru postul de fochist a fost câștigat de Petrișor Chicu cu 95,16 puncte, din 7 concurenți, dar dintre care doi au absentat. Din cei 7 candidați pentru un post de șofer la serviciul administrativ la Spitalul Județean de Urgență Brăila, Marian Baltag a obținut o medie de 95 de puncte și a câștigat postul. Oprea Moreanu, cu 96,07 puncte a câștigat concursul pentru postul de lăcătuș, din 11 candidați înscriși.

Postul de medic specialist la Secția de Pediatrie I a fost câștigat de medicul Sorina Luana Lisman cu un total de 207,92 puncte.

Pentru postul de asistent medical la laboratorul principal al Spitalului Județean Brăila s-au prezentat 6 candidați la proba scrisă, toți obținând puncteje de peste 50 și vor participa la interviul programat pentru joi, 15 februarie, ora 15.00. Concurența rămâne strânsă având în vedere 4 dintre concurenți au punctaje între 90 și 95.

Pentru postul de asistent medical de radiologie s-au prezentat 4 candidați la proba scrisă, care s-au calificat la proba interviului, dar diferența între cel mai mare punctaj și următorul clasat este de peste 20 de puncte.

Pentru cele 4 posturi de asistent medical generalist cu grad principal la UPU au fost admiși 15 concurenți la proba scrisă, dar s-au prezentat doar 14, iar unul dintre aceștia nu a întrunit punctajul minim necesar pentru a promova proba și a intra la interviul programat pentru joi, 15 februarie. Un singur candidat a reușit să obțină peste 90 de puncte, doi candidați 82, respectiv 85 de puncte, iar ceilalți au avut sub 80 de puncte.

Pentru postul de asistent medical Compartiment Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice au concurat doi candidați la proba scrisă, care au obținut 90, respectiv 71 de puncte.

Pentru cele 5 posturi de asistent medical debutant au fost 72 de candidați admiși la proba scrisă, dar 5 dintre ei nu s-au prezentat. Din cei 67 candidați prezenți, 36 nu au reușit să obțină minim 50 de puncte pentru a participa la proba interviului, programată joi, 15 februarie, începând cu ora 8.00. Dintre candidații care au promovat proba scrisă, 4 au obținut peste 90 de puncte, iar alți 8 candidați au obținut între 80 și 89 de puncte.

Pentru cele 9 posturi de asistent medical generalist cu studii postliceale au fost admiși pentru proba scrisă un număr de 68 de candidați, dintre care 7 au absentat, iar 25 nu au obținut minim 50 de puncte pentru a promova proba. Dintre cei promovați 6 au avut peste 90 de puncte, iar 7 au avut între 80 și 89 de puncte.

Pentru cele 6 posturi de asistent medical generalist grad principal au fost admiși la proba scrisă 39 de candidați, dintre care cinci nu s-au prezentat. Din cei 34 candidați prezenți 25 au obținut peste 50 de puncte și se vor prezenta la proba interviului. Trei candidați au obținut peste 90 de puncte, iar alți cinci au avut între 80 și 89 de puncte.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •