Cultura

Concert vocal-simfonic sustinut de Orchestra de Camera a Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” Braila

Concert vocal-simfonic sustinut de Orchestra de Camera a Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” Braila

Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Braila incheie stagiunea 2017-2018 cu un Concert vocal-simfonic de exceptie. Miercuri, 20 iunie 2018, cu incepere de la ora 19:00, in Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” Braila, Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Braila ii invita pe braileni la un Concert vocal-simfonic sustinut de Orchestra de Camera a filarmonicii, dirijata de maestrul Petrea Gogu.

La inchiderea stagiunii 2017/2018 Filarmonica “Lyra- George Cavadia” aduce in atentia publicului meloman un program de exceptie ce cuprinde piese vocal-instrumentale ale unor valorosi compozitori.

Invitatii acestui eveniment sunt: FLORIN IONESCU GALATI – vioara si FLORENTINA SOARE – mezzosoprana.

Programul cuprinde lucrari ale compozitorilor: Franz von Suppe, Johann Sebastian Bach, Fritz Kreisler, Scott Joplin, Vittorio Monti, Johann Strauss, Andrew Lloyd Weber,Eduard Strauss, Claude- Michel Schonberg, Franz Lehar, Manuel Penella, Gioacchino Rossini, Vangelis, Aram Khachaturian, etc.

Florin Ionescu – Galati, socotit ca fiind unul dintre cei mai valorosi violonisti ai tarii, un artist de mare clasa si rafinament, ce si-a inceput studiul viorii de la 4 ani, avandu-l professor pe tatal sau, maestrul Ilarion Ionescu- Galati.

Pentru artist vioara inseamna totul, fiind acea parte din el in care reuseste sa mangaie sufletele melomanilor, a celor care vin la concerte din dragoste de a auzi vibratie, emotie si caldura din suflet.

Mezzosoprana Florentina Soare, braileanca talentata desavarsita ce si-a inceput cariera muzicala la liceul de Arte ”Hariclea Darclee” si U.N.M.B sectia canto.

A parcurs drumul spre succes prin munca si pasiune a obtinut numeroase si valoroase premii nationale si internationale, cel mai pretios fiind, Marele Premiu al Festivalului Concurs international de canto “Hariclea Darclee”, Braila 2017.

[quote]Ca de fiecare data prezentarea concertului ii apartine profesor Marilena Niculescu ce prin cuvant completeaza simfonia sunetelor orchestrei brailene. Concertul este organizat de: Filarmonica “Lyra- George Cavadia” in parteneriat cu Teatrul “Maria Filotti” si bineinteles cele doua institutii Consiliul Judetean braila si Primaria Municipiului Braila cu sprijinul Garnizoanei Braila.[/quote] a precizat Ionut-Sandel Balaban, directorul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” Braila.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor, Nr. 52 (Casa Tineretului) si la agentia de bilete a Teatrului „Maria Filotti” Braila. Pret bilet: 29,08 lei

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •