Sport

Competitii sportive organizate cu ocazia Zilei Politiei

Competitii sportive organizate cu ocazia Zilei Politiei
Competitii sportive organizate cu ocazia Zilei Politiei
Competitii sportive organizate cu ocazia Zilei Politiei

Premergător Zilei Poliţiei Române (25 Martie), până în ziua de 22 martie a.c., s-au desfăşurat campionatele de minifotbal, şah, tenis de câmp, tenis de masă şi fotbal-tenis, la care au participat peste 300 de poliţişti brăileni.

Ieri, 22 martie 2016, la Sala Polivalentă Brăila, s-au desfăşurat şi finalele Campionatului de minifotbal, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, competiţia fiind la prima ediţie a Memorialului „Fătu Vasilică” (regretat poliţist și fotbalist brăilean).

Acest campionat s-a desfăşurat în perioada 29 februarie-22 martie a.c. şi au participat 13 echipe, formate din poliţişti de la diferite structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În finala mică, şi-au disputat trofeul pentru locul al III-lea, echipa Biroului de Investigaţii Criminale 1 şi echipa Poliţiei oraşului Făurei, prima fiind câştigătoarea.

În marea finală, echipa poliţiştilor de la Serviciul Rutier a terminat meciul învingătoare, în faţa colegilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate.campionat minifotbal2

 

Aşadar, clasamentul final a fost următorul:

–  Locul I – Echipa Serviciului Rutier (echipament alb cu albastru);

– Locul al II-lea – Echipa Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (echipament mov);

– Locul al III-lea – Echipa Biroului de Investigaţii Criminale 1 (echipament alb);

– Locul al IV-lea – Echipa Poliţiei oraşului Făurei (echipament verde cu galben).

Între cele două meciuri, adjunctul şefului Poliţiei Municipiului, comisar-şef de poliţie Chiţuleasă Nicolae, a înmânat o plachetă memorială soţiei adjunctul şefului Poliţiei Municipiului.

La festivitatea de premiere, au fost acordate diplome şi cupe echipelor care au urcat pe podium, de către împuternicit şef al inspectoratului, comisar-şef de poliţie Glugă Constantin-Adrian.

De asemenea, au fost acordate diplome şi celui mai bun jucător, celui mai bun portar, golgeter-ului campionatului, precum şi celui care marcat cel mai frumos gol şi echipei fair-play.

Aceste activităţi sportive au fost organizate şi coordonate de agent-şef principal Costea Jan, responsabil cu educaţia fizică a poliţiştilor brăileni.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •