Actualitate

Cine sunt principalii suspecti ai crimei de la Visani?

Cine sunt principalii suspecti ai crimei de la Visani?

Duminică seara, doi vânzători ambulanţi buzoieni, dintr-un sat aflat la limita judeţelor Buzău şi Vrancea, în vârstă de 65 și 41 de ani, au fost bătuți crunt și lăsați inconștienți pe marginea drumului care leagă localitățile Vișani și Câineni Băi.

Cei doi, tată și fiu, au stat toată noaptea în câmp, lângă căruță, iar spre dimineață tânărul s-a dezmeticit și a încercat să-și trezească tatăl aruncând apă pe el.

Luni dimineață, în jurul orei 7.30, un localnic din Vișani a trecut prin zonă și s-a oprit când a văzut căruța în câmp. Fiul bărbatului de 65 de ani l-a rgat pe acesta să sune la 112 și să anunțe că tatăl său a murit în urma bătăii primite duminică seara, în jurul orei 21.30.

În cercul suspecţilor se află nişte țigani spoitori din Vişani, care s-ar fi cicnit cu cei doi buzoieni când se întorceau de la Plăsoiu. Totul ar fi pornit de la faptul că, se pare, caii de la căruța spoitorilor s-ar fi speriat de coviltirul de la căruța celor doi buzoieni. După ce au ajuns în Vișani și și-au lăsat femeile acasă, cei trei, doi frați și un nepot al lor, s-ar fi întors pe DJ 203A, ce leagă comuna Vişani de satul Câineni Băi, unde i-au ajuns pe buzoieni, cărora le-au administrat o bătaie care a dus la decesul bărbatului de 65 de ani.

Se vorbește și despre faptul că suspecții ar fi vrut să le cumpere un cal de la căruța cu coviltir a celor doi buzoieni, dar aceștia au refuzat.

Luni dimineață, la sosirea anchetatorilor și a mașinii de la Medicină Legală, o ambulanţă l-a preluat pe fiul de 41 de ani şi l-a dus la spital, având mai multe fracturi, iar cei de la Medicină Legală au preluat cadavrul bărbatului de 65 de ani. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, au început să investigheze crima, apelând și la ajutorul unui câine de urmă, pentru a-i găsi pe făptași, care după spusele bărbatului de 41 de ani vorbeau țigănește.

Luni seară, cei trei bănuiți s-au adunat acasă la unul dintre ei și au așteptat să vină poliția să-i ridice, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că astăzi dimineață aceștia s-au dus la muncă, la o fermă zootehnică din comună, unde lucrează cu ziua.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •