Sport

CIA Galati merge la turneul final ONSS la handbal fete

CIA Galati merge la turneul final ONSS la handbal fete
CIA Galati merge la turneul final ONSS la handbal fete
CIA Galati merge la turneul final ONSS la handbal fete

Vineri si sambata, in Sala Polivalenta Danubius din Braila s-a desfasurat faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la handbal fete de liceu, competitie la care au participat LPS Braila, LPS Tulcea, LPS Buzau si Colegiul de Industrie Alimentara Galati.
In prima zi s-au intalnit LPS Braila si CIA Galati, un meci catalogat de toata lumea ca fiind derby-ul competitiei. Evolutia scorului avea sa demonstreze ca este asa, iar in final fetele lui Viorel Alexandru s-au impus cu 27-25 (12-14). Pentru LPS Braila au marcat: Anca Ciuclaru -7, Madalina Popa -7, Maria Paraipan -5, Gabriela Moldoveanu -4, Monica Voda -3 si Roxana Tabarcea -1. De la Galati, cea mai buna jucatoare a fost Tatiana Budescu, care a inscris 11 goluri. Celelalte goluri ale galatencelor au fost marcate de Andreea Ciucanu -8 si Roxana Bulearda -6. in al doilea meci din prima etapa s-au intalnit Buzaul si Tulcea, victoria revenindu-le buzoencelor cu 26-5 (14-3). Vineri dupa amiaza, de la ora 17.00, LPS Braila a intalnit pe LPS Buzau. Brailencele au pierdut insa meciul, inca din prima repriza, cand adversarele au fost permanent la conducere si avand un avans de 5 goluri la pauza, scor 9-14. In repriza secunda LPS Braila s-a apropiat, dar nu a mai reusit sa intoarca rezultatul, asa cum facusera in meciul cu CIA Galati, iar rezultatul final a fost LPS Braila – LPS Buzau 20-22 (9-14). Pentru LPS Braila au marcat: Ionela Vasile -3, Anca Ciuclaru – 1, Madalina Popa -3, Gabriela Moldoveanu -5, Monica Voda -4, Mirela Oprea -1 si Bianca Chipciu -3. De la Buzau cele mai multe goluri le-a inscris Rebaca Mihalcea -6, jucatoare care joaca si la echipa de senioare, HCM Buzau, in divizia A. Ultimul meci al zilei de vineri s-a jucat intre CIA Galati si LPS Tulcea, meci castigat de galatence cu 26-8 (15-3).

Maria Paraipan in poarta LPS Braila

Sambata dimineata, de la ora 9.00. LPS Braila a intalnit pe LPS Tulcea, intr-un joc de placere, in care Viorel Alexandru a folosit-o in repriza a doua pe Maria Paraipan in poarta, dupa ce in prima repriza in poarta a fost Simona Bogus. LPS Braila s-a impus cu 29-10 (15-5), golurile fiind marcate de: Anca Ciuclaru -8, Elena Casian -2, Maria Paraipan -6, Gabriela Moldoveanu -3, Monica Voda -1 si Madalina Popa -9.

La turneul final s-au calificat insa handbalistele de la Galati, care au castigat ultimul meci cu Buzaul, scor 30-23 si au beneficiat de criteriul varstei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.