Sport

Chiar daca a terminat pe ultimul loc in grupa Moldova Sud, RC Braila are perspectiva

Chiar daca a terminat pe ultimul loc in grupa Moldova Sud, RC Braila are perspectiva
Chiar daca a terminat pe ultimul loc in grupa Moldova Sud, RC Braila are perspectiva
RC Braila are perspectiva

Sambata 27 aprilie s-au jucat meciurile din ultima etapa a grupelor din Campionatul National de rugby U17. Rugby Club Braila a evoluat in grupa Moldova Sud, alaturi de CSS Tecuci, RCM Galati, CSS Barlad, RC Stejarul Buzau si LPS Focsani si dupa 10 etape au incheiat pe locul 6 in clasament cu 3 puncte si esaveraj 55-395, avand o singura victorie.

In ciuda acestui fapt, rugbystii braileni au inceput sa capete experienta si au demonstrate ca au potential, gratie in primul rand antrenorului Dan Niculescu. In ultimele trei etape, rugbystii braileni au pierdut acasa, meciul cu CSS Tecuci cu scorul de 5-22, cu sase eseuri si o transformare pentru oaspeti si un eseu pentru gazde. In etapa a IX-a, RC Braila a intalnit tot acasa pe RC Stejarul Buzau, oaspetii avand castig de cauza cu scorul de 5 -24. Daca cei de la Braila nu au reusit decat o singura incercare, de partea cealalta s-au marcat patru eseuri si doua transformari.

Dan Niculescu antrenor RC Braila
Dan Niculescu antrenor RC Braila

In ultima etapa din sezonul regulat al grupei Moldova Sud, din Divizia Nationala de Juniori U17, RCM Galati a invins cu 27-5 pe RC Braila. In derby-ul „Dunarii de Jos” din DNJ U17, RCM Galati a marcat 5 eseuri, din care unul a fost transformat, iar brailenii au culcat o singura data balonul in terenul de tinta al galatenilor. RCM Galati si CSS Tecuci sunt echipele care s-au calificat la turneul final din grupa Moldova Sud, turneu ce se va disputa in perioada 27 mai-2 iunie 2013, la Bucuresti in organizarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.

Echipa braileana antrenata de profesorul Dan Niculescu, are un lot format din 20 de sportivi, printre care: Daniel Parlog, Enciu Dragos, Chirita Lorin, Marian Jarlaianu, Mihai Conciu, Radu Dobrin, Catalin Morogan, Petru Coman, Fanel Decu, Leonard Enciu, Daniel Pavel, Alexandru Ichim, Bogdan Musat, Mihai Ionut, Georgian Tarau si Marian Ciobotaru.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.