Stiri Sport Braila

CF Braila – ACS Buftea 2-1

CF Braila – ACS Buftea 2-1

Ultimul meci al turului seriei Est din Liga a 2-a a avut loc sambata 2 decembrie, de la ora 11, pe stadionul “Municipal” din Braila. Dupa un joc anost, in care jucatorii ambelor echipe au facut greseli nepermise pentru acest nivel, brailenii s-au impus in fata celor de la ACS Buftea cu scorul de 2-1 (1-1), ambele goluri ale brailenilor fiind marcate de Alexandru Ciocalteu.

Prima ocazie mai clara de gol avea sa aduca si deschiderea scorului in jocul de la Braila, in minutul 39, cand Sorin Frunza l-a vazut demarcat pe partea stanga pe Alexandru Cristian Ciocalteu, mijlocasul gazdelor a preluat usor cu bratul si a inscris de la 10 m lateral stanga, pe langa portarul Plopeanu, fara ca oaspetii sa protesteze in vreun fel la decizia arbitrului. Bucuria gazdelor nu a durat decat 6 minute, pentru ca la ultima faza a primei reprise, la un corner de pe stanga, mingea a ajuns in careu,  iar Gabriel Bunduc a iesit hazardat si a boxat mingea gresit la un duel aerian cu Karamyan, iar Gafi?a a sutat printre picioarele portarului de la Braila si a stability scorul pauzei, CF Braila – ACS Buftea 1-1.

Repriza a doua a inceput cu doua ocazii ale brailenilor, avandu-l ca protagonist pe Frunza. In minutul 48 sutul sau a trecut pe langa poarta, iar in minutul 54 i-a dat ocazia lui Plopeanu sa se faca remarcat cu o parada salvatoare. Desi jocul parea unul echilibrat, brailenii si-au mai trecut in cont o situatie de a inscrie in minutul 70, cand capitanul echipei brailene, Gabriel Bosoi, nu a reusit din 3 m sa il invinga pe portarul oaspetilor, acesta avand un nou reflex de exceptie. Peste numai patru minute avea sa vina si golul, la o centrare a lui Campeanu de pe dreapta iar Alexandru Ciocâlteu a reluat din voleu in plasa portii lui Plopeanu. Cei de la Buftea au sansa de a egala din nou in minutul 77, cand Venter a sutat din col?ul careului mare, dar mingea a lovit bara portii brailene. Pana la finalul meciului ocaziile la cele doua porti s-au lasat asteptate de cei circa 400 de spectatori prezenti in tribune, dar s-au bucurat la fluierul final al centralului Mihai Amoraritei care a consfiintit rezultatul final, 2-1 pentru CF Braila. Antrenorul brailenilor, Alin Panzaru, a folosit urmatoarea formula de echipa: Bunduc – Bosoi (min. 79 Ochia), Ignat, Ivan, Colilie – Frunza, Puscasu, Spiridon, Ciocalteu – Campeanu (min. 86 Ndigwe), Baltoi (min. 62 B. Rusu).

Neînvins? din etapa a opta, timp in care a inregistrat cinci victorii si o remiza, CF Braila a incheiat turul pe loc promovabil cu 23 de puncte si golaveraj 20-22, echipa pregatita de Alin Panzaru terminand pe locul doi, la dou? lungimi in spatele liderului Sportul studentesc.returul va debut ape 9 martie, cand CF Braila va primi, pe teren propriu, replica celor de la Chindia Targoviste.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.