Politica Social

Ce candidați are Pro România la primăriile din județul Brăila

Ce candidați are Pro România la primăriile din județul Brăila

PRO-România Brăila se prezintă la alegerile locale din acest an cu candidați la primărie în municipiul Brăila, orașele Făurei și Însurăței și în 17 comune din județul Brăila. În alte localități, Pro România a depus doar liste de consilieri.

Pentru funcția de președinte al CJ Brăila candidează coordonatorul organizației județene, Ionuț-Cosmin Răzmeriță, fost consilier județean UNPR în mandatul 2012-20216. La primăria municipiului Brăila candidează Dorin-Silviu Petrea, coordonatorul organizației municipale și fost deputat în mandatul 2012-2016,

Candidatul Pro România la primăria Făurei este Grigore-Gabriel Mocanu, fost consilier local PSD. La Însurăței, candidatul Pro România la primărie este Alexandru Paul, fost viceprimar din partea PDL și apoi PSD în perioada 2012 -2015.

La Bărăganu, candidatul Pro România este Marian Dimache, fost consilier local din partea UNPR în mandatul 2016-2020. La Berteștii de Jos candidează Marian Gheorghiță, iar la Cazasu candidează Georgeta Anton, fost consilier local din partea PSD.

În comuna Chiscani, Pro România merge pe mâna lui Ionel Ivan, fost consilier local din partea PRM în acest mandat. La Dudești candidează Daniel Vlad, iar la Frecăței, fostul primar al comunei, Ioan Popa, care a fost consilier PSD în acest mandat.

La Grădiștea, Pro România candidează la funcția de primar cu Alexandru Vasilescu, iar la Gropeni cu Nicolae Brăgău. La Mărașu candidează Gheorghe Postolache, iar la Movila Miresii, candidează Iulian Caplea.

La primăria Racovița, din partea Pro România va candida Gheorghe Pastramă. În comuna Roșiori, candidatul Pro România este Cristian Pîcleanu, care a fost consilier din partea PSD în acest mandat. La Salcia Tudor candidează Florentina Golea, iar la Șuțești candidează Costel Aramă. Florin Dragu este candidatul Pro România la primăria comunei Tudor Vladimirescu.

Consilier local din partea PSRO în acest mandat, pentru viitorul mandat Mihăluș Nechifor va candida din partea Pro România la primăria comunei Victoria.

La Viziru, candidatul Pro România este viceprimarul comunei, Gheorghe Untaru, venit de la PNL.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •