Sport

Câștigătorii ONSS și Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă

Câștigătorii ONSS și Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă

În perioada 2-3 martie 2019, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” au avut loc competițiile de tenis de masa , nivel liceal respectiv gimnazial din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și a Olimpiadei Gimnaziilor pe echipe (mixt), faza pe județ.

După disputarea meciurilor în sistem turneu, locul 1 la ​O.N.S.S. fete liceu a fost ocupat de eleva DIMACHE MARIA-ALEXANDRA de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” – prof. Cimpoae Florentin. Locul II a fost ocupat de CONSTANTIN EMILIA – C.S.E.I. Brăila – prof. Creițeanu Costel, iar pe locul III s-a clasat OLTEANU ALESIA de la Colegiul ”Ion Ghica” – prof. Creițeanu Neti.

La ​O.N.S.S. băieți liceu, locul I a fost ocupat de TOMA ANDREI de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” – prof. Cimpoae Florentin. Locul II a fost ocupat de AFTODOR COSMIN de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” – prof. Cimpoae Florentin, iar pe locul III s-a clasat CEAPA LIVIU de la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu” -prof. Dewald Doru. Pe locul IV s-a clasat MIHAI ALEXANDRU de la Colegiul tehnic ”Edmond Nicolau” – prof. Baldovin Nicușor.

La Olimpiada Gimnaziilor, în clasamentul pe echipe, pe locul I s-au clasat elevii de la Școala gimnazială ”Fănul Neagu” – prof. Munteanu Sergiu. Locul II a fost ocupat de echipa de la Școala gimnazială Salcia Tudor – prof. Gheorghiță Stana, pe locul III s-a clasat echipa de la Școala gimnazială ”Vlaicu Vodă” – prof. Scarlat Vasile, iar pe locul IV s-a clasat echipa de la Școala gimnazială ”Petre Carp” Tufești – prof. Cocîrlea Cătălin.

Ocupanții locurilor 1 vor reprezenta Brăila la faza națională a acestor competiții, care va avea loc în perioada 24-27 aprilie 2019, la Covasna.

Vreau să felicit toți elevii participanți, profesorii însoțitori și le urez mult succes atât învingătorilor la probele individuale cât și celor care au participat pe echipe. Le doresc mult succes la faza națională ce urmează să aibă loc în perioada 24-27 aprilie 2019, la Covasna”, a declarat Marian – Gabriel Babeș, Inspector școlar de Educație Fizică și sport în cadrul ISJ Brăila.

Arbitrajul a fost asigurat de domnii profesori Moroianu Valeriu de la Școala gimnazială “Mihai Eminescu” și Scarlat Vasile de la Școala gimnazială ”Vlaicu Vodă”. Fiecare dintre cei clasați pe primele locuri au primit din partea I.S.J. Brăila și D.J.S.T. Brăila diplome și medalii.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •